LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Trine 2

   Suomalaisen Frozenbyten Trine -pelit myyvät hyvin

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Suomalaisen Frozenbyten Trinet ovat olleet arvostelumenestyksiä ja nyt näyttää siltä, että pelit ovat menestyneet myös myyntiensä osalta. Yhtiön antaman tiedotteen mukaan molempia pelejä on myyty yli seitsemän miljoonaa kappaletta.

   Tuloksen myötä Frozenbyte juhlistaa asiaa tarjoamalla molemmat Trinet ilmaiseen kokeiluun viikonlopun ajaksi Steamissä. Jos seikkaileminen koukuttaa, voi pelit ostaa itselleen päheällä 80% alennuksella. Studio on myös julkaissut kehitystyökalut, joiden avulla innokkaat fanit voivat luoda omia tasoja.

   "Olemme saavuttaneet suuremman käyttäjäkunnan, kuin mitä uskalsimme koskaan toivoa. Toivomme silti, että peleihin tutustumattomat testaisivat niitä ilmaiseksi viikonlopun ajan Steamissä", toteaa Frozenbyten toimitusjohtaja Lauri Hyvärinen lehdistötiedotteessa. "Olemme myös halunneet pitkään julkaista työkalut pelaajien omien visioiden toteuttamiseksi ja nyt ne ovat saatavilla. Odotamme innolla mitä innokkaat käyttäjät saavat niiden avulla aikaan."

   Trine 2

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   Trine 2Score

   Trine 2

   ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

   Suomalaisen Frozenbyte-studion Trine jatkuu, ja tarjolla on jälleen varsin värikästä fantasiaseikkailua yhteistyömoninpelillä höystettynä.

   Frozenbyte uudisti ilmettään verkossa

   Frozenbyte uudisti ilmettään verkossa

   UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

   Trine-sarjastaan tunnettu suomalainen Frozenbyte on pistänyt verkkosivustonsa uusiksi. Tavoitteena on tällä kertaa ollut parempi viestintä fanikunnan kanssa.   Ladataan seuraavaa sisältöä