Suomi
Gamereactor
uutiset
Dragon Age: Origins

Suoratoistaja käyttää Dragon Agea psykologian opetuksessa

Dialogi ja henkilöhahmojen motiivit paljastavat paljon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Twitch aloitti toimintansa ennen kaikkea videopelien suoratoistoalustana, mutta nykyisin tarjolla on monenlaista muutakin elämään liittyvää asiaa. Suoratoistaja Dr. Mick on ihan oikea terapeutti, joka käyttää muun muassa Dragon Agea psykologian havainnollistamiseen.

Ihmissuhteita eri henkilöhahmojen kesken Dr. Mick on analysoinut pelatessaan Mass Effectia, Red Dead Redemption 2:hta, Grand Theft Auto V:ttä ja The Last of Usia. Kaikki alkoi Dragon Agesta, ja siihen on nyt palattu taas.

Dr. Mick selittää pelissä tekemiään valintoja, mutta joskus menee pieleen. Silloin hän jatkaa eteenpäin, koska niin elämässäkin käy: taaksepäin ei voi aikaa kelata, vaan valintojensa kanssa on elettävä.

"I always accept the consequences of the decisions I make in the game because that's how real life works."

Pelaamiseen voi siis suhtautua tälläkin tavalla.

Dragon Age: Origins

Kiitokset, PC Gamer

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Dragon Age: Origins - AwakeningScore

Dragon Age: Origins - Awakening

ARVIO. Kirjoittaja Tuomo Luukkanen

Dragon Age: Origins - Awakening on laaja ja tasapainoinen lisäosa. Sen myötä pelaajalle avautuu kohtaloiden kirjo, jonka kanssa ei tiedä, mistä aloittaisi. Se on todella, todella hyvä juttu.

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ARVIO. Kirjoittaja Susi Vaasjoki

Dragon Age: Origins toimittaa sen minkä lupaa: aikuiseksi kasvaneen ja erittäin sisältörikkaan fantasiaseikkailun, joka ei aliarvioi pelaajaansa millään tavoin.

0
Dragon Ageen perustuva sarjakuva tulossa

Dragon Ageen perustuva sarjakuva tulossa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Dragon Agen ystävät odottavat jo kieli pitkällä lisää pelattavaa, vaikka moista ei tapahdu kuin vasta aikaisintaan vuonna 2018. Onneksi odotuksen tuskaa voi lievittää...Ladataan seuraavaa sisältöä