Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey sai hieman erikoisemman speedrunin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Super Mario Odyssey on saavuttanut myös speedrun-pelaajien huomion, jotka siis pyrkivät suorittamaan pelin eri tavoilla mahdollisimman nopeasti.

Haasteessa nimeltä Nipple% on tarkoituksena saada Mario riisuutumaan mahdollisimman nopeasti. Noin käytännössä kyse on mahdollisimman nopeasti säntäämisestä Crazy Cap Storeen Sand Kingdomissa ostamaan boksereita. Ennätystä pitää tällä hetkellä hallussaan Stravos96 ajalla 9 minuuttia ja 57 sekuntia.

Super Mario Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

"Miksi Mario ei hyppää!", raikaa taas taloista ja rappukäytävistä kautta maailman. Nintendon superstaran uutuuspeli on saapunut Switchille, ja tällä kertaa luvassa on eeppinen matka ympäri maailman, josta Homeroskin olisi ylpeä.

0
Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendo on päättänyt aloittaa joulun juhlinnan etuajassa julkaisemalla kaksi uutta jouluista asua Super Mario Odyssey -peliin. Jouluinen lakki ja asu irtoavat huokeaan...

1
Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendokin tietää, että Halloween on tulossa. Super Mario Odysseyn läpäisseet voivat halutessaan pelata Zombie Mariolla. Kuvasuotimina tarjoillaan lisäksi Kaleidoscope,...Ladataan seuraavaa sisältöä