Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey voi vähentää masennusoireita jopa 50%

Tämäpä mukava tulos.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Videopelien pelaaminen kuljettaa pelaajansa toisiin maailmoihin, ja se on tietenkin piristävää, kunhan valitsee pelinsä oikein. Vuoden 2017 Nintendo Switchille julkaistu Super Mario Odyssey voi vähentää masennusoireita jopa 50%.

Saksalainen tutkimus seurasi 46 koehenkilöä, joilla oli vaikea masennus (Major Depressive Disorder). Koehenkilöt jaettiin kolmeen ryhmään. Yksi ryhmä sai "CogPackin", joka on aivoja harjoittava tietokoneohjelma, joka on suunniteltu auttamaan mielenterveysongelmista kärsiviä. Toinen ryhmä sai niin sanottua tavallista apua terapian ja lääkityksen keinoin. Kolmas ryhmä pelasi Super Mario Odysseyta.

Mariota pelaavien tulokset olivat parhaat. Oman arvion mukaan masennusoireet vähenivät jopa 50% verrattuna muihin verrokkiryhmiin.

"[video] game training may be a cost-effective and feasible intervention for patients with MDD that can be used in conjunction with regular treatment and therapy."

Lukaise siis lisää täältä.

Super Mario Odyssey

Kiitokset, Psy Post

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

"Miksi Mario ei hyppää!", raikaa taas taloista ja rappukäytävistä kautta maailman. Nintendon superstaran uutuuspeli on saapunut Switchille, ja tällä kertaa luvassa on eeppinen matka ympäri maailman, josta Homeroskin olisi ylpeä.Ladataan seuraavaa sisältöä