Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto VI

Take Two -pomolta erikoinen kommentti: "Pelit tulee hinnoitella sen mukaan, kuinka paljon peliaikaa ne tarjoavat"

Kuukausimaksullisia nettipelejä toki on, vaan että kaikkien julkaisujen kohdalla?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Take Twon toimitusjohtajan Strauss Zelnickin mukaan viihteen pitäisi maksaa paljon rahaa. Hän jakoi sijoittajien tapaamisessa näkemyksensä toimialasta ja siitä, mihin se saattaa olla menossa lähitulevaisuudessa. Hän mainitsi, kuinka paljon kyse on arvosta, jonka asiakas kokee saavansa tuotteesta irti, ja että tulevaisuudessa pelaajia tulisi veloittaa tuntikohtaisesti. Zelnick kommentoi näin:

"Kaikkien viihdetuotteiden hinnoittelussa algoritmi on periaatteessa odotetun viihdekäytön arvo, mikä tarkoittaa, että tuntikohtainen arvo kerrotaan odotettujen tuntien määrällä plus asiakkaan havaitsema terminaaliarvo omistuksessa. Näin siis silloin, kun nimike on todella omistettu, eikä esimerkiksi vuokrattu tai tilattu. Tämä pätee kaikenlaiseen viihteeseen. Tämän standardin mukaan hintamme ovat edelleen erittäin, erittäin alhaiset, koska tarjoamme tunneissa mitattuna valtavasti sitoutumista. Tämä ei välttämättä tarkoita, että toimialalla olisi hinnoitteluvoimaa tai että se tavoittelee sitä. Tarjolla on kuitenkin paljon arvoa."

Zelnick käsitteli myös sitä, kuinka ala tarjoaa nykyään asiakkailleen valtavaa arvoa suhteessa hintaan, ja että pelit ovat yleensä liian halpoja. Hän on jakanut saman mielipiteen myös aikaisemmissa yhteyksissä. Ja kun Grand Theft Auto VI on aivan kulman takana, tai ainakin ensimmäinen traileri ilmestyy varsin pian, voi vain arvailla, miltä pelin hinnoittelumalli näyttäisi yrityksen johdon mielipiteiden perusteella.

Ovatko pelit mielestäsi nykyään hyvää vastinetta rahalle vai ovatko ne jopa liian halpoja? Maksaisitko itse pelistä käytön mukaan?

Kiitokset: Exputer.

Grand Theft Auto VI

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä