Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo: Combat Evolved Anniversary

Taktista apua Halon hakkaajille

Halo Atlas älypuhelimeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft julkaisee tänään uuden mobiilisovelluksen Halo: Reachin ja Halo: Combat Evolved Anniversaryn pelaajille. Halo Atlas -niminen sovellus kykenee näyttämään lähes reaaliaikaisen kartan parhaillaan käynnissä olevasta moninpeliottelusta ja tarjoaa taktista tietoa muun muassa joukkuetovereiden ja aseiden sijainnista.

Rankatuissa otteluissa taktiikkanäyttö rajoituu vain aseiden ja ajoneuvojen lähtösijaintien esittämiseen, mutta omissa otteluissa sitä voi käyttää täysiverisenä lisänäyttönä kartan tapahtumista. Esimerkiksi jos joku pudottaa raketinheittimen, näkee pelaaja sen sijainnin älypuhelimensa näytöllä.

Sovelluksella voi tarkastella myös pelaajakohtaisia tilastoja ja seurata päivittäisiä haasteita.

Halo Atlas on yhteensopiva Windows Phone 7.5:n, Android 2.2:n ja IOS 4.3:n kanssa. Windows Phonella se on ilmainen, kun taas muilla alustoilla sovelluksesta on maksettava viitisen euroa.

Samalla Microsoft julkaisee ilmaisen Halo Waypoint -sovelluksen myös Androidille ja iPhonelle. Oman Halo-uran seuraamiseen tarkoitettu sovellus on jo aiemmin julkaistu Windows Phonelle ja Xbox 360:lle.

Halo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved Anniversary
Halo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved Anniversary

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Halo: Combat Evolved debytoi kymmenen vuotta sitten Xboxin julkaisupelinä. Nyt tämä merkkiteos on tuotu takaisin juhlapainoksena.

2
Frank O'Connor haastattelussa

Frank O'Connor haastattelussa

ARTIKKELI. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Gamereactor tavoitti 343 Industriesin Frank O'Connorin, joka vastasi kysymyksiin Halo-sarjan tähänastisesta menestyksestä ja tulevista käänteistä.Ladataan seuraavaa sisältöä