Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | SteamWorld Build
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

   Tällä videolla on kaikki, mitä tarvitsee tietää pelistä A Plague Tale: Requiem

   Asobo Studion jatko-osa on saapunut PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle).

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto

   Asobo Studion toimintaseikkailu on saanut jatkoa arvostelumenestykseen A Plague Tale: Innocence. Jatko-osa julkaistiin tiistaina 18. lokakuuta. Päivän kunniaksi pidettiin Gamereactorissa juhlallinen suoratoistolähetys, jossa pelattiin se ensimmäinen tunti Amician ja Hugon toisesta matkasta.

   Jos peliä ei ole vielä ehtinyt aloittaa ja nyt mietityttää, mikä tekeekään jatko-osasta omintakeisen ja parannetun edelliseen vuoden 2019 osaan verrattuna, on Gamereactor tehnyt niin sanotun All You Need to Know -videon. Puheena ovat tarina, Amician Hugon uudet kyvyt, kuinka paranneltu teknologia parantaa pelikokemusta ja niin edelleen.

   Katso siis video alta. A Plague Tale: Requiem on koettavissa PC:llä, PS5:llä, Xbox Series -konsoleilla ja myös osana Xbox Game Passia.

   HQ
   A Plague Tale: Requiem

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä