Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 3

Tällainen oli alun perin se Mass Effect -trilogian loppuratkaisu

Drew Karpyshynilla oli alusta asti suunnitelma siitä, miten trilogia päättyy.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Drew Karpyshyn oli kahden ensimmäisen Mass Effect -pelin käsikirjoittajana, mutta lähti nostelemaan Biowarelta ennen kuin trilogian viimeinen osa Mass Effect 3 julkaistiin. Nyt sitten Redditin Ask Me Anything -osiossa hän paljasti, miten trilogian piti alun perin päättyä.

Mass Effect 3 keräsi loppuratkaisullaan niin paljon nurinaa julkaisussa, että lopetusta muokattiin päivityksellä julkaisun jälkeen. Joka tapauksessa vaihtoehtoja tarjottiin pelaajalle useita, mutta miltei kaikissa niissä reaper-koneet tuhottiin. Drew Karpyshynin versiossa ei kuitenkaan käytetty lainkaan superasetta Crucible.

"As for Mass Effect, we had some very rough ideas planned out. Basically, it involved luring the Reapers through the Mass Relays then detonating the entire network to wipe them out... but also destroying/damaging the relays and isolating every galactic community from the others. But we still had to figure out a lot of the details, and there were some issues with that option... like what we would do in the next series of games."

Mass Relay -vehjakset tuhoutuivat myös joissakin Mass Effect 3:n lopuissa, joten kokonaan Drew Karpyshynin ajatusta ei hylätty.

Biowarella on työn alla se viides Mass Effect. Saapa nähdä, mitä siitäkin tulee.

Mass Effect 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Mass Effect 3: Special EditionScore

Mass Effect 3: Special Edition

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Microsoftin yksinoikeuspelinä aloittanut Mass Effect on levinnyt EA:n omistuksen myötä useille alustoille. Nyt myös uudella Wii U:lla on "Massaa".

1
Uusi yli puolimetrinen Garrus-patsas

Uusi yli puolimetrinen Garrus-patsas

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Mass Effect -sarjasta tutusta Garruksesta julkaistaan ensi vuoden alussa hieman harvinaisessa skaalassa oleva uusi patsas, joka on täydet 21 tuumaa korkea.

3
Suosituimmat Shepardit ovat...

Suosituimmat Shepardit ovat...

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

John tai Jane ovat komentaja Shepardin eri sukupuolien perusnimet, mutta kaikillehan ne eivät käy. Nyt Bioware on selvittänyt Shepardin suosikkinimet.

3
Piukeita Mass Effect -vermeitä Australiasta

Piukeita Mass Effect -vermeitä Australiasta

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Vaikka peleihin liittyvien asusteiden valikoimat ovatkin viime vuosina monipuolistuneet, on klassikkomalli edelleen XXL-kokoinen t-paita. Nyt australialainen Black Milk tarjoaa kuitenkin ihan jotain muuta.Ladataan seuraavaa sisältöä