Need for Speed Payback

Tältä kuulostaa Need for Speed Paybackin ääniraita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Electronic Arts on julkistanut tulossa olevan Need for Speed Paybackin biisilistan, ja sen voi kuunnella jo nyt Spotifyssa.

Peli julkaistaan 10. marraskuuta PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Katso videon alta 47 biisin lista.


A$AP Ferg: Trap and a Dream feat. Meek Mill
Action Bronson: The Choreographer
Barns Courtney: Kicks
Bite the Buffalo: Enemies
Bonobo: Kerala
Chase & Status and Blossoms: This Moment
DJ Shadow & Nas: Systematic
Duckwrth: MICHUUL.
Flowdan: Original Ragamuffin feat. Wiley
Formation: Buy and Sell
Goodbye June: Liberty Mother
Gorillaz: Ascension feat. Vince Staples
Haikaiss: Raplord feat. Jonas Bento
Ho99o9: City Rejects
Jacob Banks: Unholy War
Jaden Smith: Watch Me
K.Flay: Black Wave
Kano: 3 Wheel-Ups feat. Wiley and Giggs
Kontra K: Power
Lethal Bizzle: I Win feat. Skepta
Lil' Kleine: Kleine Jongen
Local Natives: Dark Days (Sofi Tukker Remix)
Mondo Cozmo: 11 Acre
Nothing but Thieves: I Was Just A Kid
Ohana Bam: Rebels
Otherkin: Bad Advice
P.O.S: Gravedigger
Queens of the Stone Age: The Way You Used To Do
Rae Sremmurd: Perplexing Pegasus
Royal Blood: Lights Out
Run the Jewels: Panther like a Panther (Miracle Mix) feat. Trina
Salmo: Daytona
SHREDDERS: Flipping Cars
Skepta & Goldie: Road Trip
SOHN: Hard Liquor
Spoon: Pink Up
Stormzy: Return of the Rucksack
SUR: Lean Back
Syd Arthur: Evolution
Ten Tonnes: Silver Heat
The Amazons: In My Mind
Tom Morello feat. Leikeli47: Roadrunner
Tom Walker: Play Dead (Avelino x Raf Riley Remix)
Warbly Jets: Fast Change
Watt: Burning Man feat. Post Malone
X Ambassadors: The Devil You Know

Need for Speed Payback

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Ladataan seuraavaa sisältöä