Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Tässä kaikki mitä tarvitsee tietää pelistä Avatar: Frontiers of Pandora

Suurennuslasin alla Massive Entertainmentin toimintaseikkailu, ja näin voit valmistautua matkaan Western Frontierille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Massive Entertainmentin uusi toimintaseikkailu on julkaistu. Peli on kehitetty yhteistyössä James Cameronin Lightstorm Entertainmentin kanssa. Avatar: Frontiers of Pandora on kunnianhimoinen uusi tuote suuren suosion saavuttaneeseen tieteissarjaan. Tarina sijoittuu Western Frontierille kuuluisalle ulkoavaruuden kuulle, ja aiheena on päästä selville omasta Na'vi-menneisyydestä. Pelaaja on soturi, joka on viettänyt lapsuutensa vangittuna ja alueelle tunkeutuneen RDA-ryhmittymän koulutettavana.

Tarjolla on suuri maailma tutkittavaksi, joiden kolme isoa ja omaleimaista aluetta ovat täynnä erilaista tappavaa ja fantastista kasvustoa ja villieläimiä. Alueella on myös monia vaarallisia ja saastuttavia RDA-tukikohtia. Gamereactor valmistaa pelaavaa kansaa Avatar: Frontiers of Pandoran matkalle. Nyt on tehtynä All You Need to Know -video, joka paneutuu tarinaan, pelattavuuteen, tekemiseen ja muuhun sellaiseen, johon voi ottaa osaa Pandoran erämaata tutkiessaan.

Katso video alta, ja pelaa toki Avatar: Frontiers of Pandoraa itsekin, joka on saatavilla PC:lle, Lunalle, PS5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle).

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä