Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Diablo IV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Tässä on Aston Martin DB12

   "Maailman ensimmäinen Super Tourer".

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Aston Martin lupasi äskettäin uuden DB-auton ja totesi myös, että se olisi ajoneuvo, joka ei mahtuisi GT (grand tourer) -luokkaan, koska "Grand ei riitä". No, brittiläinen autonvalmistaja on nyt nostanut verhon tälle uudelle DB: lle ja paljastanut, että se on "maailman ensimmäinen Super Tourer".

   Tämä Aston Martin DB12 -nimellä tunnettu auto haluaa soittaa valmistajalle uuden aikakauden "ensimmäisenä seuraavan sukupolven urheiluautoistaan". Sen voimanlähteenä on 4,0-litrainen V8-kaksoisturbomoottori, jonka avulla auto voi kellottaa huippunopeuden 202 mph, samalla kun se ajaa 0-60 mph 3,5 sekunnissa.

   Aston Martinin Q-alustalla muokattavissa oleva ulkopuoli ja Bowers & Wilkins -kaiuttimet, Alcantara- ja Bridge of Weir-kankaat ja -nahat sisältävät sisätilat, jotka kaikki täydentävät päivitettyä infotainment-ohjelmistopakettia, joka tukee Apple CarPlay ja Android Auto , DB12 on vähintäänkin silmiinpistävä ajoneuvo.

   Voit lukea lisää auton yksityiskohdista ja teknisistä tiedoista tiedotteen lehdistötiedotteesta täältä, ja DB12:n on määrä tehdä ensimmäiset toimituksensa Q3 2023.

   Tämä on mainos:
   Tässä on Aston Martin DB12
   Aston Martin


   Ladataan seuraavaa sisältöä