Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tässä on Aston Martin DB12

"Maailman ensimmäinen Super Tourer".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aston Martin lupasi äskettäin uuden DB-auton ja totesi myös, että se olisi ajoneuvo, joka ei mahtuisi GT (grand tourer) -luokkaan, koska "Grand ei riitä". No, brittiläinen autonvalmistaja on nyt nostanut verhon tälle uudelle DB: lle ja paljastanut, että se on "maailman ensimmäinen Super Tourer".

Tämä Aston Martin DB12 -nimellä tunnettu auto haluaa soittaa valmistajalle uuden aikakauden "ensimmäisenä seuraavan sukupolven urheiluautoistaan". Sen voimanlähteenä on 4,0-litrainen V8-kaksoisturbomoottori, jonka avulla auto voi kellottaa huippunopeuden 202 mph, samalla kun se ajaa 0-60 mph 3,5 sekunnissa.

Aston Martinin Q-alustalla muokattavissa oleva ulkopuoli ja Bowers & Wilkins -kaiuttimet, Alcantara- ja Bridge of Weir-kankaat ja -nahat sisältävät sisätilat, jotka kaikki täydentävät päivitettyä infotainment-ohjelmistopakettia, joka tukee Apple CarPlay ja Android Auto , DB12 on vähintäänkin silmiinpistävä ajoneuvo.

Voit lukea lisää auton yksityiskohdista ja teknisistä tiedoista tiedotteen lehdistötiedotteesta täältä, ja DB12:n on määrä tehdä ensimmäiset toimituksensa Q3 2023.

Tämä on mainos:
Tässä on Aston Martin DB12
Aston Martin


Ladataan seuraavaa sisältöä