Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands: Game of the Year Edition

Tässä viikonlopuksi ilmaista pelattavaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Perjantai on taas täällä, joten on mitä ajankohtaisinta kertoa, mitä ilmaista pelattavaa on tarjolla viikonlopuksi kotonaan käkkivälle pelaavalle kansalle.

Epic Game Storessa on tietenkin tarjolla ne perinteiset ilmaiset. 23. huhtikuuta saakka voi lunastaa itselleen PC:lle pelit Just Cause 4 ja Wheels of Aurelia.

PC:lle on vielä tänään 17. huhtikuuta klo 16:00 ilmaiseksi ladattavissa Assassin's Creed II Uplaysta. Ubisoftilla on menossa myös ilmainen kuukausi pelille Just Dance 2020 kaikilla alustoilla, josta pääsee lukemaan lisää täältä.

Gearboxilla on mukava tarjous sekä PC:lle (Steam) että Xbox Onelle. Borderlands: Game of the Year Edition on ilmaiseksi ladattavissa ja pelattavissa aina 22. huhtikuuta saakka.

Xboxilla on menossa Microsoftin Free Play Days maanantaihin asti, jossa ovat mukana pelit Warhammer: Chaosbane ja F1 2019. Näiden hyödyntäminen edellyttää Xbox Live Goldin tai Ultimaten tilaajana olemista.

Lisäksi Uncharted: The Nathan Drake Collection ja Journey ovat ilmaisina PS4:lle aina 6. toukokuuta saakka.

Googlen Stadia Pro on ilmaiseksi kokeiltavissa, ja ilmaisena on peräti yhdeksän peliä: Destiny 2, Grid, Gylt, Serious Sam Collection, Spitlings, Stacks on Stacks, SteamWorld Dig 2 ja SteamWorld Quest.

Borderlands: Game of the Year Edition

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Tässä viikonlopuksi ilmaista pelattavaa

Tässä viikonlopuksi ilmaista pelattavaa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Perjantai on taas täällä, joten on mitä ajankohtaisinta kertoa, mitä ilmaista pelattavaa on tarjolla viikonlopuksi kotonaan käkkivälle pelaavalle kansalle. Epic Game...Ladataan seuraavaa sisältöä