Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Marvel's Midnight Suns
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Gears 5

   The Coalition kuoppaa Gears of War 5:n Map Builderin, ja keskittyy uusiin haasteisiin

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Gears of War 5 julkaistiin syyskuussa 2019, ja se moninpeliosuus oli jo heti lähdössä monipuolinen. Vuosien varrella se on vain monipuolistunut ja paisunut. Nyt kuitenkin ne uudet projektit vievät niin paljon kehittäjä The Coalitionin aikaa, että uumoiltu Map Builder on kuollut ja kuopattu.

   Asiasta kerrottiin Twitterissä.

   "We're removing #Gears5 Map Builder and unlocking its achievements for all players as the team focus on future projects. If you've completed "I Made it All By Myself" you'll receive an exclusive banner & if you've completed "Homegrown Hive" you'll receive 10k Coins in-game."

   Oletettavasti suurimman osan ajasta vie Gears of War 6, mutta The Coalitionilla on ainakin kaksi muutakin projektia työn alla.

   Gears 5

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   Gears 5Score

   Gears 5

   ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Nyt kokeillaan avoimen maailman pelaamista, ja pohjustetaan trilogian viimeisen osan lopullinen mittelö.   Ladataan seuraavaa sisältöä