Suomi
Gamereactor
uutiset
The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online saavuttanut 24 miljoonan pelaajan rajan

Hieno saavutus.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xbox Developer Direct -lähetyksen perään piti Bethesda Softworks oman lähetyksensä, ja aiheena oli se seuraava iso laajennus peliin The Elder Scrolls Online lisänimellä Gold Road. Sekin osattiin kertoa, että pelaajien lukumäärä on ylittänyt 24 miljoonan rajan.

Huhtikuussa 2023 The Elder Scrolls Online sai rikki 22 miljoonan pelaajan rajan. Toisin sanoen pelaajia on saatu lisää yhdeksän kuukauden aikana kaksi miljoonaa.

The Elder Scrolls Online: Gold Road julkaistaan 3. kesäkuuta PC:lle, ja Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle) sitten 18. kesäkuuta.

"For the first time in The Elder Scrolls Online, a new Daedric Prince walks Tamriel. Forgotten to even her most devout followers, Ithelia has returned. Why has she returned now? And what are her followers' plans for West Weald? Embark on an adventure to preserve reality before the threads of fate unravel in Ithelia's wake."

The Elder Scrolls Online
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Kavereiden kanssa seikkailu on hauskaa niin kuin muissakin MMO-peleissä. TESO ei kuitenkaan hengi deluxe-tunnelmaa, jota kuukausimaksullisuus antaisi odottaa.Ladataan seuraavaa sisältöä