Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II Remastered julkaistaan tammikuussa Playstation 5:lle

Julkistuksen piti tapahtua The Game Awards -gaalan humussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Last of Us: Part II julkaistiin kovalla tohinalla kesäkuussa 2020, ja pelaava kansa jakautui tarkasti kahtia. Toisten mielestä peli oli mahtava, kun taas se toinen puolikas ei voinut sietää tapaa, jolla pelinkehittäjät kohtelivat joitakin henkilöhahmoja.

Aikaa on jo kulunut joitakin vuosia, joten nyt on aika julkaista remasteroitu versio Playstation 5:lle. Trailerin mukaan nimenä on oleva The Last of Us: Part II Remastered, ja julkaisu tapahtuu 19. tammikuuta 2024. Huhujen mukaan PC-versio olisi luvassa "vuoden 2024 puolivälissä". Syynä tälle olisi, että Part II halutaan toimivan PC:llä paremmin kuin mihin Part I pystyi PC-julkaisussaan.

The Last of Us: Part II Remastered tarjoilee parempaa grafiikkaa, ottaa ilon irti Playstation 5:n audiomahdollisuuksista ja latausajat ovat toki nopeammat. Lisäksi tulossa on roguelike-pelimuoto, jossa valitaan joukosta henkilöhahmoja se oma, ja sitten suunnataan tutkimaan satunnaisesti luotua maailmaa. Niin ja painoksessa on mukana katsauksia pelin tekemiseen kommentteja unohtamatta ja niin edelleen. Toisin sanoen luvassa on varsin isosti päivitetty paketti kesän 2020 pelitapauksesta.

The Last of Us: Part II

Kiitokset, Playstation Blog

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä