Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us

The Last of Us -TV-sarjan kuvaukset alkavat viimeinkin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Naughty Dogin The Last of Us -pelisarja on ollut menestys, ja siksipä tulossa on samaan sarjaan sopivia tuotteita myös pelien ulkopuolella. Tulossa on HBO:lta TV-sarja The Last of Us, jonka teossa on mukana myös peleissä kunnostautunut Neil Druckmann. Pääosissa nähdään Joelina Pedro Pascal (The Mandalorian) ja Ellienä Bella Ramsey (Game of Thrones). Mutta koska se varsinainen kuvaaminen on sitten tarkoitus aloittaa?

Collider tietää kertoa, että kuvauksien on määrä alkaa 5. heinäkuuta 2021 Kanadan Calgaryssa, ja jatkua peräti 8. kesäkuuta 2022 saakka. Se sarjan varsinainen ensi-ilta on toivottavasti vuoden 2023 puolessa välissä.

Tuotantoon käytetään siis runsaasti aikaa. Toivottavasti hyvää kannattaa odottaa.

HBO's hotly-anticipated video game adaptation The Last of Us has been announced to be starting production this coming July in Calgary, as per the Director's Guild of Canada (via CBC). It's going to be a long shoot, too. Cameras are set to start rolling on July 5 of this year and are scheduled to wrap almost a year later on June 8, 2022. That's a lengthy schedule for an episodic TV series and just goes to show that HBO is pulling out all of the stops to ensure that The Last of Us will be appointment viewing when it eventually premieres —which might not be until mid-2023 based on that filming schedule.

The Last of Us

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Maailman kaikki Vuoden Peli -palkinnot haalinut toimintaseikkailu tuodaan uudelle sukupolvelle ehostettuna ja tehostettuna.Ladataan seuraavaa sisältöä