Suomi
Gamereactor
uutiset
This War of Mine

The War of Mine käännetään lautapeliksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Videopeleihin perustuvia lautapelejä on nähty viime aikoina parikin kappaletta, sillä viime vuonna julkaistiin The Witcher Adventure Game ja tänä vuonna puolestaan Fantasy Flight Games puski ulos Xcomin. Nyt siviilien kärsimyksestä sodan kurimuksessa kertova This War of Mine liittyy samaan seuraan.

Lautapeli noudattaa alkuperäisen ideaa, eli sen pääosassa ovat tavalliset sodan jalkoihin jääneet siviilit. Pelissä korostetaan vuorovaikutusta muiden selviytyjien kanssa sekä päätöksentekoa. This War of Mine -lautapeliä voi pelata maksimissaan kuusi henkilöä, mutta sen kerrotaan sopivan myös yksinpelaajille.

Mielenkiintoisesti kehittäjät kertovat This War of Minen olevan pelattavissa välittömästi, eikä siitä nauttimiseen tarvitse edes lukea sääntöjä. Tämä johtuu todennäköisesti peliä tukevasta ohjelmasta, joka julkaistaan lautapelin kanssa. Kyseessä voi olla jonkinlainen Xcomista innoituksensa hakeva ohjelma, joka kertoo suoraan miten tietyt tilanteet hoidetaan.

Lautapelille ei ole vielä annettu tarkkaa julkaisuaikaa, mutta sen pitäisi saapua ensi vuoden aikana. Alun perin This War of Mine nähtiin 2014 PC:llä ja 29. tammikuuta se suuntaa myös PS4:lle ja Xbox Onelle The Little Ones -lisäosalla varustettuna.

This War of Mine

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
This War Of MineScore

This War Of Mine

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Sota ei ole herkkua kellekään, mutta siviilille se on helvetti.

0
The War of Mine käännetään lautapeliksi

The War of Mine käännetään lautapeliksi

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Videopeleihin perustuvia lautapelejä on nähty viime aikoina parikin kappaletta, sillä viime vuonna julkaistiin The Witcher Adventure Game ja tänä vuonna puolestaan...Ladataan seuraavaa sisältöä