Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Huntista löytyi seitsemän vuotta piilossa ollut yllätys

Blood and Wine -laajennuksessa se piileskeli.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Witcher 3: Wild Hunt julkaistiin vuonna 2015, ja siitä lähtien pelaajat ovat isoa maailmaa kolunneet ristiin rastiin. Tehtäväsuunnittelija Philipp Weber onnistui piilottamaan laajennukseen Blood and Wine sellaisen yllärin eli niin sanotun easter eggin, että moinen paljastui vasta nyt.

Laajennuksen tehtävässä The Warble of a Smitten Knight henkilöhahmo Viviennea on kohdannut kirous, joka muuttaa hänet aikaa myöten linnuksi. Hoito on olemassa, ja kirous muuntuu oriolen (linnun) munaksi. Harmillisesti seurauksena on se, että Vivienne itse kuolee seitsemän vuotta myöhemmin.

Youtubettaja xLetalis siirsi kelloa eteenpäin seitsemän vuotta ja kävi ilmi, että Vivienne todellakin kuolee seitsemän vuoden jälkeen. Näin ollen pelin kirous toteutuu, ja siinä kestää peräti seitsemän vuotta. Katso lisää Youtubessa.

The Witcher 3: Wild Hunt

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä