Suomi
Gamereactor
uutiset
UFC 2009 Undisputed

THQ teki voittoa

Suurin osa kiitoksesta kuuluu väkivallalle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Talouskriisi iski THQ:n studioihin ja tuotantoketjuun lujaa ja rumasti. Talousmaailman konsensus ounasteli irtisanomisia oikealle ja vasemmalle jaelleelle julkaisijalle kahdeksan sentin arvonmenetystä per osake.
Toisin kävi.
THQ kaapaisi toisen vuosineljänneksen aikana yhdeksän sentin kasvun per osake, eli $6,4 miljoonan tulot. Verrattuna viime vuonna samassa ajankohdassa kerättyihin $27,2 miljoonan tappioihin, tulos oli enemmän kuin tervetullut piristysruiske tutisevilla jaloilla seisovalle yhtiölle. Ja onhan se helppo hihkua riemusta, kun myynti kasvaa 77%
Kiitos nojaa pitkälti kahden menestyneen pelin hartioille. UFC 2009 Undisputedin osuutta voiton tahkoamiseen ei voi vähätellä: peli on myynyt liki kolme miljoonaa kappaletta. Red Faction: Guerrilla puolestaan on rikkonut ensimmäisen miljoonansa.
Menestyksestä innostuneena yhtiön johtaja Brian Farrell vahvisti THQ:n vastaisuudessa levittävän menestystittelinsä myös Wiille ja käsikonsoleille, ja että UFC:sta tehdään vuosittain uusi peli.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

UFC 2009 UndisputedScore

UFC 2009 Undisputed

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

UFC:ssa säännöt ja herrasmiesmäisyys jätetään suosiolla köysien tuolle puolen. Miten Leevi pärjäsi kehässä?Ladataan seuraavaa sisältöä