Suomi
Gamereactor
laitearviot

Thunder X3 Core Loft tarjoilee pelituolina erilaista tukea selälle

Alaselän yllättäjä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kolmessa eri tyylivaihtoehdossa tarjottava Thunder X3 Core -pelituoli tarjoaa vaihteen vuoksi jotain uutta ulkoasuja lukuun ottamatta konservatiivisille tuolimarkkinoille. Testattavana oli tällä kertaa malliston "toimistoystävällisin" Loft-versio, joka hillitymmästä muotoilustaan ja kankaisesta pinnastaan huolimatta on edelleen välittömästi tunnistettavissa pelituoliksi. Sen erikoisin innovaatio on alaselän tuessa, joka liikkuu istujan mukana.

Varsin isokokoisessa ja raskaassa laatikossa saapunut tuoli vaatii jonkin verran kokoonpanoa, mutta on kasattavissa helposti yksinkin. Core Loft sisältää monien kilpakumppaniensa tavoin varsin monipuolisesti säädettävän pelituolin rakenteen, mikä näkyy sitä rakennettaessa varsin raskaina metallisina elementteinä. Käsinojia voi liikutella eteen ja taakse tai ylös ja alas. Tuoliosaa voi kallistaa eteen ja taakse, ja selkänojan kallistamisen yhteydessä myös istumapuoli liikkuu hieman luonnollisemman makuuasennon luodakseen. Säätönamikat ja niiden lukitsemistoiminnot ovat hieman erikoisia, ja niiden opettelussa vierähtää tovi jos toinenkin. Painorajaa riittää aina 150 kiloon asti, sekä istuinosan leveys että syvyys sopivat parhaiten vähän rotevammalle ja pitkäraajaisemmalle istujalle.

Tuolin erikoisin piirre on alaselän tuessa, joka liikkuu jonkinlaisen varren varassa ikään kuin puoli-irtonaisena istujan asennon muuttuessa. Alustavan testirupeaman aikana ominaisuus ei ainakaan tunnu rasittavan alaselkää kiinteätä ratkaisua enempää, mutta sen liikkumiseen kestää hetken totutella. Tuntumaa on vaikea kuvailla pelkästään sanoin, joten ostopäätöstä tehdessä oli erittäin hyvä, mikäli tuolin pääsisi testaamaan omaselkäisesti ensin. Paketin mukana tulee myös kovera ja miellyttävästä materiaalista valmistettu päätuki, joka on juuri ja juuri tarpeeksi suuri isompia kuulokkeita käytettäessä ilman, että kupit osuvat tuen reunoille. Mieluisana lisänä laatikossa on myös erillinen jalkatukityyny, joka lisää kokonaismukavuutta jalkojen saavuttaessa hyvän kulman. Sitä voi käyttää myös toisin päin sylissä tyynynä, jonka lattanan puolen päällä voi lepuuttaa vaikkapa läppäriä. Selkäosan takana on pieni tasku.

Thunder X3 Core Loft on pelituoliksi hillityn näköinen, ja miellyttävällä kankaalla vuorattu uutukaisuus, jonka alaselän tuki tullee jakamaan mielipiteitä ainakin jonkin verran. Core-tuoteperheen toimistotuolimaisimpana se voisi olla vielä aavistuksen perinteisempikin, ja luopua kilpa-auton kuppi-istuintyylisestä muotoilusta. Kokonsa puolesta se on selkeästi suunniteltu isokokoisemmalle käyttäjälle. Monivuotisen käytön seuraukset jäävät nähtäväksi, mutta ainakaan testien seurauksena selkä ei rasittunut normaalia pitkää pelisessiota pahemmin.

Tämä on mainos:
Thunder X3 Core Loft tarjoilee pelituolina erilaista tukea selälleThunder X3 Core Loft tarjoilee pelituolina erilaista tukea selälleThunder X3 Core Loft tarjoilee pelituolina erilaista tukea selälleThunder X3 Core Loft tarjoilee pelituolina erilaista tukea selälle
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Miellyttävä pintamateriaali, mukana tuleva jalkatuki, uudentyyppinen alaselän tuki (jos sopii selälle)
-
Uudentyyppinen alaselän tuki (jos ei sovi selälle), hieman sekavat säätövivut ja lukitukset
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä