Suomi
Gamereactor
uutiset
Team Sonic Racing

Tiimityö on Team Sonic Racingin avainsana

Juttelimme Sumo Digitalin Derek Littlewoodin ja Sonic Teamin Takashi Iizukan kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team Sonic Racing oli yksi monista peleistä, joita Sega näytti tänä vuonna E3-messuilla. Peli on jatkoa pitkään jatkuneelle yhteistyölle Segan ja brittiläisen Sumo Digitalin välillä, joten istahdimme juttelemaan Sumon Derek Littlewoodin ja Sonic Teamin Takashi Iizukan kanssa.

"Kyseessä on kilpa-ajopeli, mutta tarkoitus on pelata joukkueena ja etenkin voittaa joukkueena", kertoo Littlewood. "Yhteistyö tiimikavereiden kanssa on tärkeää, jotta voittaisitte kaikki yhdessä vain yhden voittajan sijasta."

"Tämän tyylinen joukkuekilpailu on jotain sellaista, jota markkinoilta ei vielä löydy", kertoo puolestaan Iizuka. "Tämä on yksi niistä ominaisuuksista, jotka tekevät pelistämme ainutlaatuisen ja haluamme ihmisten todellakin pelaavan tiiminä, joko nettipelin välityksellä tai sitten saman konsolin ääressä."

HQ

Segan ja Sumo Digitalin yhteistyö on tuottanut aiemmin Sonic All-Stars Racing pelien ohella myös Sega Superstars Tenniksen sekä Virtua Tenniksen.

"Sega ja Sumo ovat työskennelleet yhdessä aika paljon aiemmin," sanoo Iizuka. "Olemme tehneet tennispelejä yhdessä. Niinpä kun aloitimme työskennellä Sumon kanssa uudestaa, tiesimme että he pystyvät tuottamaan loistavia pelejä. Etenkin mitä tulee kilpa-ajoelementteihin, tiesimme että tiimin jäsenet saavat aikaan jotain todella loistavaa."

"Kun pelin nimi on Team Sonic Racing, kilpa-ajo on jotain, jonka Sumo hallitsee, se ei ollut ongelma.", sanoo Littlewood. "Mielestäni Sega on auttanut meitä ymmärtämään, miten saada pelistä paras mahdollinen Sonic-kokemus ja studioiden yhteistyön avulla kehitimme ajatuksen tiimityöstä myös pelissä."

Team Sonic Racing julkaistaan PC:lle, PS4:lle, Switchille ja Xbox Onelle myöhemmin tänä vuonna.

Team Sonic Racing
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Arviossa Team Sonic Racing

Arviossa Team Sonic Racing

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactorin avustaja Tero Kerttula kurvaili Team Sonic Racingin puikoissa, ja pettyi pahasti. Lue arvio täältä.

GR Livessä tänään Team Sonic Racing

GR Livessä tänään Team Sonic Racing

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sumo Digital ja Sega julkaisevat ensi viikon tiistaina yhteistyössä Team Sonic Racingin, josta otetaan pohjia jo tänään GR Livessä kahden tunnin ajan. Liity mukaan...Ladataan seuraavaa sisältöä