Suomi
Gamereactor
laitearviot

Timbuk2 x Astro Gaming BP35

Hillitty tuhannen taskun reppu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Timbuk2 x Astro Gaming BP35Timbuk2 x Astro Gaming BP35Timbuk2 x Astro Gaming BP35

Peliteemaiset oheistuotteet ovat perinteisesti kaikkea muuta kuin hillittyjä. Timbukin ja Astron yhteistyössä syntynyt BP35-reppu on tätä vasten yllättävän siisti musta paketti, joka kätkee sisäänsä enemmän taskuja kuin kuvittelisi koskaan tarvitsevansa. Pelivermeeksi BP35 on ulkoisesti jopa hieman vaatimaton olematta minimalistisen tyylikäs.

HQ

BP35:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu kaksi 16-tuuman läppäriä syövät pehmustetut taskut, ensisijaisesti Astron pelilaitteille suunnitellut sisätaskut (mutta käytännössä kaikki sopivan kokoiset luurit ynnä muut tietty kelpaavat), kahdella vahvalla magneettiparilla suljettu etutasku, vesieristetyt vetoketjut ja sisältöä sateelta suojaava materiaali. Repun rakenne on ikään kuin puolijäykkä, mutta taipuvuudestaan huolimatta sitä ei tee mieli runnoa esimerkiksi kaksin kerroin. Tilavuutta on mallinimen mukaisesti mukavat 35 litraa.

Timbuk2 x Astro Gaming BP35Timbuk2 x Astro Gaming BP35
Tämä on mainos:

BP35:n ajatuksena on, että yhteen reppuun voi tunkea kaikki pitkän viikonlopun pelikamppeet vaihtovaatteineen, jokainen siististi omaan osastoonsa. Siksi erilaisia pikkutaskuja on runsas määrä, ja niihin pääsee helposti käsiksi avaamalla vetoketjut kokonaan, jolloin etuosa taittuu pois tieltä. Jos koko komeuden kaikki lokerot täyttää pelikamalla, kokonaisuus painaa melkoisen paljon. Repun olkaremmit on onneksi pehmustettu tukevasti, mutta leveäselkäiselle tai harteikkaalle käyttäjälle niiden kiinnityspisteet ovat hivenen liian lähellä toisiaan. Repun selkäosassa oleva heijastava elementti on kiva lisä öisille reissuille, mutta saisi olla suoraan vain reilusti suurempi ja jatkua olkaremmeihin asti.

Timbuk2 x Astro Gaming BP35 -pelireppu on käytössä varsin näppärä kokonaisuus, joka antaa mukavasti vaihtoehtoja tavaroiden pakkaamisen suhteen. Tarve kahden läppärin yhtäaikaiseen kuljettamiseen tuntuu tosin hieman ylilyönniltä, vaikka joillakin varmasti sellaiselle tarvetta on. Remmien kiinnityspisteet saisivat olla hieman kauempana toisistaan tukevamman ja miellyttävämmän kantoasennon kannalta, mutta tämä on tietysti omasta ruumiinrakenteesta kiinni. Noin 200 euron hintaisena se on eittämättä varsin kallis hankinta, muttei poikkea valtavasti muista monitaskuisista ja markettilaatua paremmista repuista. Pitkäaikaisempaa kestävyyttä käytössä tähän arvioon ei ollut mahdollistaa mahduttaa, mutta ainakin ensivaikutelma on hyvä.

Timbuk2 x Astro Gaming BP35Timbuk2 x Astro Gaming BP35Timbuk2 x Astro Gaming BP35
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Paljon taskuja, hyvä tilavuus, vedenkestävä
-
Hieman kallis, osa taskuista ja koloista suunniteltu nimenomaan Astro-laitteille
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä