Suomi
Gamereactor
uutiset
Tomb Raider

Tomb Raider 60 fps PS4:llä - ei Xbox Onella?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Square Enix on luvannut uudelle sukupolvelle pian julkaistavan Tomb Raider: Definitive Editionin tukevan täyttä 1080p:n tarkkuutta alustasta riippumatta. Se, mitä ei ole kuitenkaan yhtä suorasti vahvistettu, on versioiden ruudunpäivitysnopeus.

Gamesradarin videolla vieraillut tuottaja Scot Amos mainitsi PS4-version pyörivän 60 kuvan nopeudella, mutta ei pukahtanut Xbox One -versiosta.

Ilmeisesti Xbox One ei yllä PS4:n sulavuuteen. Rocket Chainsaw -nimiseltä sivustolta kantautuvat tiedot viittaavat, että Xbox Onella peli rullaa pääosin 30 kuvan nopeudella eli samaan tahtiin kuin Xbox 360:lla ja PS3:lla.

Osoittautuessaan todeksi ero toisi varmasti kipinöitä tehovertailuihin, joissa PS4 on jo ennestään niskan päällä. Esimerkiksi Call of Duty: Ghosts piirretään Xbox Onella pienemmällä tarkkuudella kuin PS4:llä ruudunpäivityksen ollessa molemmissa 60 kuvaa sekunnissa.

Tomb Raider

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Parannukset eivät ole niin isoja, että ne oikeuttaisivat pelin oston toiseen kertaan, mutta ne tekevät uusintajulkaisusta pelin definitiivisimmän version.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Uusi Tomb Raider käynnistää sarjan alusta, kun nuori Lara Croft haaksirikkoutuu mystiselle saarelle.Ladataan seuraavaa sisältöä