Suomi
Gamereactor
uutiset
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 suuntaa Playstation 5:lle, Xbox Series X:lle ja Nintendo Switchille

Varaudu maksamaan päivityksestä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 on tulossa uusille alustoille, nimittäin Playstation 5:lle, Xbox Series X:lle (ja S:lle) ja Nintendo Switchille. PS5- ja Xbox Series -versiot saadaan ulos 26. maaliskuuta, ja Switchillä päästään pelaamaan sitten "myöhemmin vuonna 2021".

Playstation 5:llä ja Xbox Series X:llä on luvassa valinta: joko 1080p + 120 fps tai natiivi 4K + 60 fps. Lisäksi Xbox Series S:llä on tyytyminen lukemiin 1440p ja ylöspäin skaalattu 4K. Ei ole tiedossa, millaisissa lukemissa Switchin versio rullaa.

Jos on jo ostanut itselleen PS4:n tai Xbox Onen version, on päivityksestä uudelle sukupolvelle maksettava. 10 dollarin Cross-Gen Deluxe Bundlessa tulee mukana retroileva varuste The Ripper Create-A-Skateriin, ja retroilevat ulkoasut Tony Hawkille, Rodney Mullenille ja Steve Caballerolle. Digital Deluxe Editionin hankkineet saavat kuitenkin päivityksen ilmaiseksi.

HQ
HQ
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
GR:n joulukalenteri, 10. luukku

GR:n joulukalenteri, 10. luukku

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joulukuu on taas täällä. Se tarkoittaa tietenkin myös joulukalenteria, jonka kisoista on mahdollista voittaa toinen toistaan mukavampia palkintoja. Jouluaattona...Ladataan seuraavaa sisältöä