Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 3

Top Gear ja Forza yhteistyöhön

Forza 3:sta uusi Ultimate-versio

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft on solminut yhteistyösopimuksen BBC:n suositun Top Gear -sarjan kanssa. Monivuotisen yhteistyön tarkoituksena on lähentää autoilun erikoisohjelmaa ja Xboxin Forza Motorsport -ajosimulaattoria.

Tarkoituksena on "integroida" Top Gear Forza Motorsportin tuleviin osiin sekä järjestää yhteisiä kampanjoita.

Yhteistyö potkaistaan käyntiin lokakuussa, kun Xbox 360:lle julkaistaan Forza Motorsport 3 Ultimate Collection. Peli sisältää alkuperäisen Forza 3:n, kaiken siihen julkaistun lisäsisällön ja latauslipukkeen uuteen Stig's Garage Car Packiin.

Stig's Garage Car Pack lisää peliin kolme huippuautoa: Koenigsegg CCX:n, Lexus LFA:n ja Mercedes Benz SLS-AMG:n. Lisäsisältöön lukeutuu myös puolitoistatuntinen Top Gear -video.

Forza Motorsport 3 Ultimate Collection sisältää yhteensä 500 autoa ja 100 "ratavaihtoehtoa". Peli ilmestyy lokakuun lopulla.

Lisäsisältöön ei sisälly ainakaan välittömästi Top Gearin kuuluisaa testirataa, joka on mukana kilpailevassa Gran Turismo 5:ssä.

Forza Motorsport 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Forza Motorsport 3Score

Forza Motorsport 3

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Paranneltu fysiikkamoottori takaa tarkan ajotuntuman ja laveat muokkausmahdollisuudet pitävät virettä yllä.Ladataan seuraavaa sisältöä