Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Torchlight II

Torchlight II julkistettu

Massiivimoninpeli jäihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Runic Games tekee jatkoa suositulle Torchlight -luolastokomppauspelille. Samalla sarjan massiivimoninpeliversio pistetään jäihin. Digitaalisesti jaettava jatko on tulossa vuoden 2011 keväällä, ja sisältää tärkeimpinä ominaisuuksina yhteistyötilan, parannetun käyttöliittymän ja täysin muokattavan pelihahmon.

Allekirjoittanutta lämmittää etenkin yhteistyötilan lisääminen, joka oli selkein puute muuten erinomaisessa luurangonpätkintäpelissä. Myös vihjaukset luolaston ulkopuolella rymyämisestä otamme ilolla vastaan.

Suunnitellun MMO-version kehitystä jatketaan jahka kakkososa on saatu valmiiksi. Jo valmiiksi ruuhkaisessa massiivimoninpeligenressä Torchlight olisi saattanut jäädä isompien alle, joten päätös jatkaa hyväksi todettua ykkösosaa on järkeenkäypä.

Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Torchlight IIScore

Torchlight II

ARVIO. Kirjoittaja Thomas Blichfeldt

Diablo III voi olla miljoonahitti, mutta pienen Runic Gamesin Torchlight II nousee rohkeasti sen rinnalta esiin.

0
Ei Torchlight II:ta konsoleille

Ei Torchlight II:ta konsoleille

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Runic Gamesin edustaja on kertonut, ettei heillä ole tällä hetkellä suunnitelmissa julkaista Torchlight II:ta seuraavan tai nykyisen sukupolven konsoleille.Ladataan seuraavaa sisältöä