Suomi
Gamereactor
uutiset
Trine 2

Trine 2 laajentuu ensi viikolla

Goblin Menace Steamiin torstaina

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Frozenbyte kertoo, että Trine 2:n Goblin Menace -lisäosa julkaistaan 6. syyskuuta. Lisäosa jatkaa pelin kampanjaa kuudella uudella kentällä, ja mukana on myös tuoreita kykyjä, jotka ovat käytettävissä läpi pelin.

Lisäosa julkaistaan pelin PC- ja Mac-versioon, jotka on nyt päivitetty massiivisella kahden gigatavun päivityksellä yhteensopivuuden varmistamiseksi. Päivitys sisältää myös pieniä lisäyksiä ja korjauksia pelin toimintaan.

Pelin Collector's Editionin omistajat voivat pelata jo nyt lisäosan betaa, joka sisältää kaksi ensimmäistä kenttää. Beta päättyy lisäosan ilmestyessä ensi torstaina.

Goblin Menace sisältyy Wii U:lle myöhemmin tulevaan Trine 2: Director's Cutiin, mutta näillä näkymin sitä ei julkaista Playstation 3:lle tai Xbox 360:lle.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Trine 2Score

Trine 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Suomalaisen Frozenbyte-studion Trine jatkuu, ja tarjolla on jälleen varsin värikästä fantasiaseikkailua yhteistyömoninpelillä höystettynä.

Frozenbyte uudisti ilmettään verkossa

Frozenbyte uudisti ilmettään verkossa

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Trine-sarjastaan tunnettu suomalainen Frozenbyte on pistänyt verkkosivustonsa uusiksi. Tavoitteena on tällä kertaa ollut parempi viestintä fanikunnan kanssa.Ladataan seuraavaa sisältöä