Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Trine

Trine myöhästyy PS3:lla

Ei tänään, ei ehkä ensi viikollakaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kotimaisen Frozenbyten kehittämä Trine-pulmaseikkailu on taas vastatuulessa. Suunnitelmista poiketen peli ei ehdikään tänään PlayStation 3:n Storeen, ja itse asiassa ensi viikkokin vaikuttaa vähän epävarmalta.

"Ikävä kyllä löytyi taas yksi bugi, joten viivästys on täysin omaa syytämme, enkä voi sanoa varmasti, onko ensi viikkokaan mahdollinen. Julkaisun Yhdysvalloissa ja Euroopassa pitäisi kuitenkin tapahtua samoihin aikoihin. Tosin minun on painotettava, etten tiedä miten asia todellisuudessa on, koska aina voi tulla bugien kaltaisia yllätyksiä," Frozenbyten Lauri Hyvärinen kertoi G4tv:lle.

Trine
Trine
Trine

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
TrineScore

Trine

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Tunnelmallinen Trine on mainio yhdistelmä kekseliäisyyteen kannustavaa pulmanratkontaa ja vauhdikasta tasoloikkaa.

0
Testaa Trine Enchanted Editionia

Testaa Trine Enchanted Editionia

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Enchanted Edition päivittää alkuperäisen Trinen Trine 2:n moottorille ja lisää mukaan myös jatko-osasta tutun nettimoninpelin.Ladataan seuraavaa sisältöä