Suomi
Gamereactor
uutiset
Trine

Trine sai lisäsisältöä ja alehinnan

Suomalaistasohyppely -75% Steamissä!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Frozenbyte on julkaissut Trineen ilmaisen lisäkentän ja potkaissut käyntiin muhkean Steam-alen. Peli maksaa nyt vain viisi euroa, kun normaalihinta on 19,99 euroa. Tarjous on voimassa ensi maanantaihin.

Pelin uusi kenttä Path to New Dawn julkaistiin osana uutta 1.07-päivitystä ja lupaa uudennäköisen hyppelyseikkailun, joka tarjoaa reilusti haastetta etenkin korkeimmalla vaikeustasollaan. Kentän pelaaminen edellyttää pelin läpäisyä.

Kenttä on tällä hetkellä saatavissa vain Steam-versioon, mutta Frozenbyte lupaa sen ilmestyvän muihin PC-julkaisuihin lähiaikoina.

Kentän ohella päivitykseen kuuluu muutamia muita parannuksia, kuten esimerkiksi inventaarioon lisätyt tiedot kokemuspisteistä ja salaisuuksista.

Vasta parisen viikkoa sitten julkaistu aiempi päivitys poisti tietyistä PC-julkaisuista kopiosuojauksen.

PlayStation 3:n osalta lisäsisältö on edelleen auki. Studion mukaan konsolijulkaisu on "mahdollinen, mutta täysin epävarma", sillä loppukädessä kaikki riippuu Sonysta ja Nobiliksesta.

Trine
Trine
Trine
Trine
Trine

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
TrineScore

Trine

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Tunnelmallinen Trine on mainio yhdistelmä kekseliäisyyteen kannustavaa pulmanratkontaa ja vauhdikasta tasoloikkaa.

0
Testaa Trine Enchanted Editionia

Testaa Trine Enchanted Editionia

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Enchanted Edition päivittää alkuperäisen Trinen Trine 2:n moottorille ja lisää mukaan myös jatko-osasta tutun nettimoninpelin.Ladataan seuraavaa sisältöä