Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Trine

Trinen hinta suosii konsolisteja

PC-pelaajat pulittavat enemmän

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Trinen julkaisun lähestyessä puheenaiheeksi on noussut pelin hinnoittelu, joka yllättäen näyttäisi suosivan konsolipelaajia. Ennakkotietojen mukaan PC-versio voi pahimmillaan olla jopa puolet kalliimpi kuin Playstation 3 -versio. PC-painoksen hinta pyörii noin 30-40 euron kieppeillä ostopaikasta riippuen.

Frozenbyten mukaan hinnoittelu on viime kädessä pelin julkaisijan vastuulla, joten suomalaisstudiolla ei ole suoraa määräysvaltaa eri versioiden myyntihintoihin. Tekijät kuitenkin korostavat, ettei PC-painoskaan ole liian kallis pelin sisältöön suhteutettuna.

Hintaero voi silti tulla järkytyksenä PC-puristeille, sillä sisällöllisesti molemmat versiot ovat samanlaisia. Ainoa selkeä ero on se, että PC-versio tulee myös perinteisesti kauppojen hyllyille, kun taas PS3-versio julkaistaan vain ladattavassa muodossa.

Trine
Trine
Trine
Trine
Trine

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
TrineScore

Trine

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Tunnelmallinen Trine on mainio yhdistelmä kekseliäisyyteen kannustavaa pulmanratkontaa ja vauhdikasta tasoloikkaa.

0
Testaa Trine Enchanted Editionia

Testaa Trine Enchanted Editionia

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Enchanted Edition päivittää alkuperäisen Trinen Trine 2:n moottorille ja lisää mukaan myös jatko-osasta tutun nettimoninpelin.Ladataan seuraavaa sisältöä