Suomi
Gamereactor
laitearviot

Turtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand ovat konstailemattomia tuotteita

Xboxilla tehdään se, mitä on luvattu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Turtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand ovat konstailemattomia tuotteitaTurtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand ovat konstailemattomia tuotteitaTurtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand ovat konstailemattomia tuotteita

Langattomuuteen tottuneelle pelaajalle laitteiden jatkuva lataaminen aiheuttaa edelleen pientä ärsytystä. Laitteet saattavat samalla päästä katoamaan, kun niiden sijaintia ei voi enää paikantaa piuhaa pitkin. Turtle Beachin Fuel Charging Station auttaa molempiin ongelmiin.

Sekä kelkka että kuulokepidike on nähty jo miljoona kertaa aikaisemminkin, mutta niiden yleisyys osoittaa toisaalta, että molemmille löytyy tarvetta. Mustat ja ulkoisesti varsin vaatimattomat lisäosat eivät juuri näyttävyydellä koreile, mutta toisaalta ei niiden tarvitsekaan. Laturin mukana tulee kaksi 1200 milliampeerin akkua kansineen (sekä Series- että One-sarjan ohjaimille), ja molemmat asettuvat Xbox Series -ohjaimiin nätisti. Ohjaimet asettuvat varsin helposti paikoilleen, mutta eivät loksahda tai lukitu millään tavalla, joten ne on mahdollista tökätä vahingossa pois paikoiltaan. Laturin etuosassa oleva valo ilmaisee latauksen tilan, eikä ole onneksi turhan kirkas. Se siis häiritsee pelaamista minimaalisen vähän hämärässäkin tilassa.

Latausaseman voi kiinnittää mukana tulevalla metrin mittaisella USB-kaapelilla joko Xboxiin tai nopeampaa latausta varten erikseen hankittavalla - tai monessa kodissa jo olevalla - USB-yhteensopivalla pistokkeella suoraan verkkovirtaan. Noin kahden ja puolen tunnin lataukselle luvataan 22 tuntia peliaikaa, mikä tuntui ainakin uusilla akuilla pitävän kutinsa. Molemmat ohjaimet latautuvat varsin matalassa asennossa, mikä helpottaa niiden asettelua esimerkiksi television eteen tai alle.

Tämä on mainos:

Toisin kuin mainoskuvista aluksi kuvittelee, kuulokepidike ei kiinnity laturiin millään tavalla. Korkeudestaan huolimatta se on yllättävän tukeva kiitos painavan jalan. Ja kyseessä on todellakin vain pidike, sillä mitään latausominaisuuksia tai muuta hienompaa ei ole.

Turtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand -nimihirviön alta paljastuvat konstailemattomat tuotteet, jotka tekevät juuri sen mitä lupaavat. Latausasemassa saisi tosin olla jokin pieni lukitus tai naksahdus, joka tekisi sen käytöstä tönäisylle vähemmän alttiin ja nostaisi samalla laatuvaikutelmaa.

Turtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand ovat konstailemattomia tuotteitaTurtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand ovat konstailemattomia tuotteita
Turtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand ovat konstailemattomia tuotteita
Tämä on mainos:
Turtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand ovat konstailemattomia tuotteitaTurtle Beach Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand ovat konstailemattomia tuotteita
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Matala profiili, hyvä akunkesto
-
Ei lukitusta tai sivuttaistukea
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä