Suomi
Gamereactor
laitearviot

Turtle Beach Recon Controller

Livemiksausta peliohjaimessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Turtle Beach Recon Controller

Kolmannen osapuolen peliohjainmassasta on usein vaikea erottua. Turtle Beach pyrkii tekemään tämän omia vahvuuksiaan hyödyntäen. Turtle Beach Recon Controller mahdollistaa peliaudion miksaamisen lennosta, eikä itse ohjainkaan ole ollenkaan pöllömpi.

Langallinen Recon tuntuu kädessä mukavalta ja suurin piirtein Xbox Series -ohjaimen kokoiselta. Sen pintamateriaaleissa on kuitenkin käytetty enemmän pitoa antavaa kumia ja karkeampaa teksturointia, joten jos normo-ohjain tahtoo lipsua käsissä, Reconia kannattaa vilkaista. Irrotettava punottu USB-kaapeli on kolmen metrin mittaisena kohtuullinen ja yltää Xboxin takaakin sohvalle asti mukavasti.

Turtle Beach Recon Controller
Tämä on mainos:

Ohjaimen suurin myyntivaltti on sen yläosassa sijaitseva audiomiksauspatteristo. Se sisältää neljä ekvalisaattoriasetusta bassovoittoisesta tasapainoisempaan, Turtle Beachin "Superhuman Hearing" -tilan, äänenvoimakkuusasetukset, keskustelun ja peliäänien tasapainosäädön sekä ääniominaisuuksien lisäksi niin sanotun "Pro-Aim" -tilan oikean tattiohjaimen herkkyyssäätöön. Eri ominaisuuksien säätämisessä menee hetki totutellessa, mutta toisaalta Xboxin ääniasetuksiin ei tarvitse välttämättä pompata kesken pelin. Jos diggaa voimakkaampia bassoja tai etsii pientä parannusta askelten paikannukseen, Reconilla pääsee ainakin aavistuksen lähemmäs kuin pelkästään kuulokkeita säätämällä. Turtle Beachin samaan aikaan esitellyt Recon 500 -kuulokkeet toimivat vähemmän yllättäen ohjaimen kanssa oikein hyvin, mutta mikä tahansa normaaliin 3,5-millisellä piuhalla varustettu laite toimii myös.

Nappi- ja tattituntuma vastaa hyvin pitkälti Microsoftin perusohjainta. Digitaalinen suuntaohjain on hieman suurempi ja aavistuksen kömpelömpi, mutta hoitaa hommansa mukavasti. Liipaisimet ovat hieman suurempia ja "kliksuvampia", ja etenkin olkanapit antavat hyvän napsahtavan palautteen. Ohjaimen takaosassa olevat lisänapit voi asettaa esimerkiksi menunapeiksi, sillä taistelun tiimellyksessä niiden löytäminen on usein vaikeaa. Reconissa tämä korostuu entisestään ohjaimen yläosan audionappien takia.

Turtle Beach Recon Controller

Turtle Beach Recon Controller on hieno ensimmäinen yritys Turtle Beachin Xbox Series -ohjainten saralla ja hintaisekseen hyvä hankinta. Jos kaipaat reaaliaikaista mahdollisuutta ääniasetuksien muuttamiseen, muita vaihtoehtoja on vähän. Jos kyseiselle ominaisuudelle on vähemmän tarvetta, samassa hintaluokassa on muitakin kovia vaihtoehtoja. Teksturoitujen nappien tuntuma on hyvä, ja ergonomia on Xboxin perusohjaimen tapaan erinomainen. Se on myös yllättävän kevyt jopa langalliseksi peliohjaimeksi, mikä saa sen tuntumaan kenties hieman halvalta (mutta toisaalta ei väsytä pitkissä sessioissa).

Tämä on mainos:
Turtle Beach Recon Controller
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Hyvä nappi- ja tattituntuma, teksturoidut pinnat, audiosäädöt
-
Audiosäädöissä menee hetki opetellessa, kevyenä hieman halvan oloinen
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä