Suomi
Gamereactor
uutiset

Ubisoft karsii 33 työpaikkaa Toronton studioltaan

Työvoiman vähentämistä pidetään osana "kohdennettua uudelleenjärjestelyprosessia".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on päättänyt irtisanoa 33 työpaikkaa Toronton studiostaan. Kyseinen taho työskentelee parhaillaan Splinter Cell -pelin parissa, ja se auttoi äskettäin Prince of Persia: The Sands of Time -pelin remake-version tuotannossa. Studio on myös Far Cry 5 ja 6 -pelien sekä Watch Dogs Legion -julkaisun takana. Studio menettää työntekijöitä muutaman viime vuoden aikana osana sitä, mitä Ubisoft pitää "kohdennettuna uudelleenjärjestelynä".

PC Gamerin uutisessa Ubisoft korosti erityisesti yhtä asiaa: "Ubisoft Toronto on päättänyt suorittaa kohdennettuja uudelleenjärjestelyjä varmistaakseen, että se pystyy saavuttamaan kunnianhimoisen etenemissuunnitelmansa. Valitettavasti tämä vaikuttaa 33 Ubisoftista lähtevän tiimin jäsenen rooleihin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan heille kattavaa tukea, johon sisältyy sekä erokorvaus että apua uran jatkolle. Pyrimme auttamaan heidät tämän siirtymän läpi."

On epäselvää, kuinka tämä vaikuttaa studion tulevien projektien kehitykseen, mutta se maalaa edelleen synkän kuvan videopeliteollisuuden tilasta vuonna 2024, joka ylitti vuoden 2023 lomautusmäärät muutama viikko sitten.

Ubisoft karsii 33 työpaikkaa Toronton studioltaan


Ladataan seuraavaa sisältöä