Suomi
Gamereactor
uutiset
Beyond Good & Evil 2

Ubisoft sanoo sijoittajille, että Beyond Good & Evil 2 on tulossa

Beyond Good & Evil 2 -peliä ei ole peruttu ranskalaisen kustantajan mukaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Beyond Good & Evil pidetään yleisesti yber-klassikkopelinä, joka on usein kaikkien aikojen parhaiden pelien listalla. Valitettavasti ihmisille, jotka rakastavat hienoja pelejä, kokivat sen jo vuonna 2003, eikä se ole saanut jatkoa sen jälkeen.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pelisarja olisi kuollut, sillä Beyond Good & Evil 2 julkistettiin jo vuonna 2017. Mutta sen jälkeen emme ole juurikaan kuulleet projektista, ja on ollut paljon huhuja, jotka väittävät, että peli on kehityshelvetissä tai ehkä jopa peruttu kokonaan (sekään, että ohjaaja Michel Ancel lähti Ubisoftista, ei auttanut varsinaisesti).

Onneksi jälkimmäinen ei kuitenkaan näytä olevan totta. Ubisoftilla oli äskettäin kyselytuokio, jossa he kertoivat seuraavaa:

"Nämä tiedot ovat luottamuksellisia, kunnes pelit julkistetaan virallisesti peliyhteisölle. Jo tiedossa olevia pelejä ovat Avatar: Frontiers of Pandora™, Skull & Bones®, Mario + Rabbids®: Sparks of Hope, Roller Champions™, Star Wars, Beyond Good & Evil™ 2, Prince of Persia®: The Sands of Time- ja Tom Clancy's Splinter Cell® -versiot. Brändeillämme on myös tulevaisuuden projekteja, mm. Assassin's Creed® , Far Cry®, Tom Clancy's Ghost Recon®, Tom Clancy's Rainbow Six®, Tom Clancy's The Division® ja lisäksi olemme sijoittaneet F2P:hen, mukaan lukien XDefiant, Rainbow Six Mobile, The Division Mobile, The Division Heartland ja Ghost Recon Frontline. Ubisoftilla on historiansa rikkain pelivalikoima tulevina vuosina."

Ubisoft kertoo omistajilleen, että peli on todella tulossa, mitä on pidettävä parhaana vahvistuksena, jonka nyt voimme saada. Ranskalaisella jättiläisellä on Ubisoft Forward -striimi 10. syyskuuta, jolloin voimme odottaa näkevämme paljon jännittäviä pelejä. Vaikka meidän ei pitäisi pidätellä hengitystämme Beyond Good & Evil 2:n suhteen, niin ainakin mahdollisuudet ovat nyt suuremmat kuin ennen.

Beyond Good & Evil 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä