Suomi
Gamereactor
uutiset
Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Uncharted 4: A Thief's End ei ole enää erikseen ostettavissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uncharted: Legacy of Thieves Collection julkaistaan 28. tammikuuta 2022 Playstation 5:lle. Kokoelmassa tulevat mukana pelit Uncharted 4: A Thief's End ja Uncharted: The Lost Legacy. Aikanaan kokoelma saadaan myös PC:lle. Ennakkoon varaaminen maksaa 49,95 euroa, ja mukana on mahdollisuus päivittää 10 eurolla Playstation 4 -versio Playstation 5:n loistoon.

Ja kuten Sonylta on totuttu odottamaan, on mukana piilotettuja jippoja. Sony on nimittäin poistanut mahdollisuuden ostaa pelit Uncharted 4: A Thief's End ja the Uncharted: The Lost Legacy erikseen Playstation Storesta. Ainoa mahdollisuus hankkia pelit on siis varata ennakkoon kokoelma Uncharted: Legacy of Thieves Collection, tai sitten hankkia PS4:lle kokoelma Uncharted 4: A Thief's End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle hintaan 39,95 euroa.

Uncharted 4: A Thief's End on erikseen pelattavissa Playstation Plus -tilauksen mukana tulevan Playstation Plus Collectionin osana. Mutta tätä versiota ei voikaan päivittää Playstation 5:n loistoon.

HQ
HQ
Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Kiitokset, Pushsquare

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä