Suomi
Gamereactor
uutiset
F1 2014

Uuden sukupolven F1-peleihin povataan selviä parannuksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters ei ole vielä ehtinyt julkaista F1 2013:a, kun studio jo hehkuttaa sitä seuraavien versioiden ominaisuuksia. Codemastersin Andy Grayn mukaan uuden sukupolven konsoleilla ruudunpäivitys nousee viimein 30 kuvasta 60 kuvaan sekuntivauhtiin ja tehoa riittää realistisempaan fysiikkamalliinkin.

"Olemme törmänneet nykykonsoleiden kattoon, ei vain grafiikoiden mutta myös fysiikoiden ja kaiken muunkin osalta", Gray sanoo Sportan haastattelussa.

"Lisäteho antaa meidän tehdä niin paljon enemmän. Esimerkiksi hyppy 60 kuvan ruudunpäivitykseen vie automaattisesti ohjattavuutta eteenpäin."

"Se mahdollistaa myös fysiikoiden parantamisen", Gray lisää. Codemasters tekee yhteistyötä "parin tiimin" kanssa päästäkseen ajotuntumassa lähemmäksi ammattilaisten F1-simulaattoreita.

Lokakuun alussa nykykonsoleille ja PC:lle ilmestyvä F1 2013 vaikuttaa näiden parannusten rinnalla vuosipäivitykseltä. Peliin on luvassa tämän kauden tiedot ja uusi Classics-moodi.

Codemasters ei ole ilmoittanut, milloin sarja siirtyy uudelle sukupolvelle, mutta ensimmäinen näyte nähtäneen vuoden kuluttua F1 2014:n muodossa.

F1 2014

Aiheeseen liittyviä tekstejä

F1 2014Score

F1 2014

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Codemastersin virallinen Formula 1 -sarja jatkaa kovin tutuilla ajolinjoilla vanhan konsolisukupolven todennäköisesti viimeisessä F1-pelissä.

F1 2014 on murroskauden ajopeli

F1 2014 on murroskauden ajopeli

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Codemastersin julkistama F1 2014 ei vielä karista edeltäneen konsolisukupolven pölyjä renkaistaan, vaan se julkaistaan PS3:lle, PC:lle sekä Xbox 360:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä