Suomi
Gamereactor
uutiset
Bloodborne

Uusi Bloodborne-peli on rekisteröity Australiassa

Bloodborne Mobile -nimiseen videopeliin liittyvä rekisteröintinumero on ilmestynyt Australian luokittelutaulun tietoihin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelaajat ovat vaatineet vuosia, että Sony ja FromSoftware ottaisivat Bloodbornen jälleen työn alle, jotta markkinoille saataisiin PlayStation 4 -pelistä uusi painos paremman suorituskyvyn ja resoluution kera. Toistaiseksi näyttää siltä, ​​​​että suunnitelmat ovat kaukana, mutta sen sijaan olemme löytäneet rekisteröintimerkinnän Australian luokittelulautakunnalta, joka kulkee nimellä Bloodborne Mobile.

Bloodborne

Ensinnäkin tiedot ovat niin niukkoja, että emme vieläkään tiedä tarkalleen mikä Bloodborne Mobile on. Luettelonsa mukaan nimike on rekisteröity ja listattu G-luokituksen saaneelle videopelille, ja sekä kehitysstudio että julkaisija on listattu nimellä Great Rock Games, josta emme ole löytäneet lisätietoja. Myöskään alustoja, kieliä tai mahdollista julkaisupäivää ei ole vahvistettu, mutta rekisteröityäksesi nimellä Bloodborne (Sonyn tavaramerkki) sinun on todistettava omistavasi oikeudet siihen. Koska tämä on virallinen elin, ei kyse voi olla opportunistista, joka on ottanut nimen oikeudet itselleen.

Mikä kyseinen nimike sitten onkaan, Bloodborne Mobile on "jotain" tietotyhjiössä, joka meillä on epäselvän nimikkeen tulevasta osasta. Siitä saattaa kuitenkin tulla lisää tietoa tulevaisuudessa.

Mitä mieltä olet - onko tulossa uutta, ennalta ilmoittamatonta Bloodbornea?

Bloodborne

Aiheeseen liittyviä tekstejä

BloodborneScore

Bloodborne

ARVIO. Kirjoittaja Stefan Briesenick

From Softwaren uusin luomus yhdistelee onnistuneesti Souls-pelien parhaita osa-alueita aivan uusiin ideoihin.



Ladataan seuraavaa sisältöä