Suomi
Gamereactor
uutiset
Dante's Inferno

Uusi fiasko Dante-mainoksesta

Sin to Win -kisa ei ollut ihan mitä ajateltiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Onko EA:n rapakontakainen osasto palkannut Sonyn "All I Want For Christmas Is A PSP" -mainosfiaskon suunnittelijan, vai mikä on kun Dante's Inferno -mainostempaukset tuntuvat lietsovan enemmän närää kuin näkyvyyttä? Alkuviikon ajan ristitulessa on ollut Comic Conissa nähty "Sin to Win" -kisa kehotti osallistuja "suorittamaan himokkaan teon" boothbabe-misun kanssa, kuvaamaan sen, ja lähettämään todisteet EA:lle. Palkinnoksi luvattiin muunmuassa "syntinen ilta kahden kuuman kissan kanssa".

Täysin epäyllättävästi pelikansan teini-iän ohittanut enemmistö raivostui kisasta, jonka nähtiin yllyttävän conikävijöistä seksuaalisesti ahdistelemaan PR-tyttöjä. EA on sittemmin selittänyt "syntisen teon" olleen vitsikäs tapa pyytää conikävijöitä kuvauttamaan itseänsä booth baben kanssa, ja iltasuunnitelman olleen kesyhkö illallinen pelin design-tiimin kanssa sekä pari pr-tyttöä mukaan limusiiniajelulle ja paparazzi-kuviin.

Jos fiaskosta haluaa löytää huumoria, kunnia menee itsensä tatuoidun PAX-äijän kanssa kuvauttaneelle homopelaajalle, joka lähetti kuvan kisatuomaristolle protestina. Kun kuva yllättäen valittiin palkittavien joukkoon, mies kieltäytyi 240 taalan arvoisesta palkinnosta ja esitti, että EA käyttäisi rahat sen sijaan vaikka seksuaalista ahdistelua käsittelevään opetusvideoon tai toiseen PR-tiimiin, joka korjaisi Sin to Win -kisan sekä E3:n feikkiprotestin aiheuttamat imagotuhot. Koko kommentti sekä voittokuva sankarin blogissa.

Dante's Inferno

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dante's InfernoScore

Dante's Inferno

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Leevi uskaltautui Helvettiin, riisti Kuolemalta viikatteen ja veti turpaan niin kastamattomia vauvoja, ahneita sieluja kuin itse Saatanaa pelastaakseen naisensa. Kova sälli.Ladataan seuraavaa sisältöä