Suomi
Gamereactor
uutiset
Monster Hunter: World

Uusi kuva Monster Hunter -elokuvasta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ohjaaja Paul W.S. Anderson työstää tällä hetkellä Monster Hunter -elokuvaa, ja pääosassa nähdään hänen vaimonsa Milla Jovovich. Aiemmin kaksikko on kunnostautunut lukuisten Resident Evil -elokuvien tekijänä.

Empiren haastattelussa Anderson on kertonut, että päähenkilöstä on tehty samaistumiskelpoinen sellaisille katsojille, joille Monster Hunter ei ole entuudestaan tuttu.

"I wrote the role of Artemis for Milla as the avatar for the player, so she could be a grounded, relatable real-world character who is fresh to the world of Monster Hunter."

Jovovich puolestaan tähdentää, ettei päähenkilö pohjaa pelistä tuttuihin henkilöhahmoihin. Kyseessä on jääkärijoukon johtaja, joka lähtee pelastamaan kollegoita pulasta.

"Yeah, she's not based on a character from the game. Paul wrote her as the captain of a team of Army Rangers that go in to rescue their colleagues."

Samalla saatiin uusi kuva, jossa näkyy muhkea teräase.

"I experimented with different weapons during the game and was able to kill more monsters with those blades. I thought they'd look really beautiful in an action sequence."

Monster Hunter: World

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Capcomin myynneistä 80% on digitaalista

Capcomin myynneistä 80% on digitaalista

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Microsoft on julkaissut levyasemattoman version Xbox Onesta, ja huhujen mukaan sama on tapahtumassa myös tulevassa konsolissa Xbox Series X. Sony on jo tehnyt selväksi,...

0
Uusi kuva Monster Hunter -elokuvasta

Uusi kuva Monster Hunter -elokuvasta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ohjaaja Paul W.S. Anderson työstää tällä hetkellä Monster Hunter -elokuvaa, ja pääosassa nähdään hänen vaimonsa Milla Jovovich. Aiemmin kaksikko on kunnostautunut...Ladataan seuraavaa sisältöä