Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 5: Guardians

Uusi mallisto Halo-figuureita tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Master Chief on saanut omat niin sanotut Pop-figuurinsa jo aiemmin, mutta nyt Funko ja 343 Industries ovat ilmoittaneet yhteistyöstään Twitterissä. Tulossa on peräti neljä figuuria: Master Chief, Sergeant Major Avery Junior Johnson, Arbiter ja ODST-sotilas Buck. Hieman erilaisia versioita puolestaan on saatavilla Gamestopissa ja Best Buyssa.

Tarkkaa päivämäärää ei ole kerrottu, mutta julkaisun on määrä tapahtua jossain vaiheessa kuluvaa vuotta. Nyt on syytä huomata, ettei mitään Halo-peliä ole ilmoitettu tulevaksi vuonna 2018. On myös hyvin epätodennäköistä, että Halo 6 saataisiin tänä vuonna.

Toivotaan, etteivät figuurit jää ainoaksi Haloon liittyväksi asiaksi vuonna 2018.

Halo 5: Guardians

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Xboxin peli-ikoni Master Chief on jälleen täällä. Nostaako Halo 5: Guardians pitkäaikaisen sarjan suunnan jälleen nousuun?

0
Envy tekee paluun Haloon

Envy tekee paluun Haloon

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

E-urheiluorganisaatio Envy on ilmoittanut palaavansa kilpailulliseen Haloon. Samalla kerrottiin neljä aktiivista pelaajaa. - Bradley "aPG" Laws - Justin...

0
TOX Gaming voitti HCS-finaalit

TOX Gaming voitti HCS-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Halo Championship Series (HCS) -finaalit käytiin viime viikonloppuna, ja voittajaksi päätyi TOX Gaming. Finaalissa kaatui Team Reciprocity. Yllättävää oli se, että...Ladataan seuraavaa sisältöä