Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Uusiksi julkaistava Red Dead Redemption on Take-Two'n mukaan oikealla tavalla hinnoiteltu

50 dollaria on hyvä hinta 13 vuotta vanhasta pelistä toimitusjohtaja Strauss Zelnickin mukaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstarin vuonna 2010 julkaistu Red Dead Redemption julkaistaan uudelleen Playstation 4:lle ja Nintendo Switchille. Kyseessä ei ole edes varsinainen remasterointi, vaan ainoastaan se vanha tuttu peli vanhoilla alustoilla melkein uuden pelin hinnalla.

Take-Two ja Rockstar myyvät Red Dead Redemptionia uusilla alustoilla rapia 50 dollarin hintaan, vaikka jatko-osaa Red Dead Redemption 2 myydään usein halvemmalla. Toimitusjohtaja Strauss Zelnick kuitenkin ilmoitti uusimpien talouslukujen yhteydessä, että wanha hywä peli on kaupallisesti oikealla tavalla hinnoiteltu ("what we believe is the commercially accurate price for it").

Red Dead Redemption näkee siis päivänvalon Playstation 4:llä ja Nintendo Switchillä 17. elokuuta 2023. Mukana ei ole sen enempää PC:tä kuin Xboxiakaan taaksepäin yhteensopivuuden vuoksi.

Pelisarjana Red Dead Redemption on myynyt 79 miljoonaa kappaletta, ja tästä jatko-osan Red Dead Redemption 2 lukemia on yli 55 miljoonaa kappaletta.

Red Dead Redemption

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä