Suomi
Gamereactor
uutiset
Gran Turismo 5

Uutta GT5-päivityksestä

Sisältöä ja julkaisupäivä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sony ja Polyphony Digital ovat kertoneet Gran Turismo 5:n Functionality Update 2.0:n ilmestyvän kuluvan kuun 11. päivä, ja paljastaneet hieman myös sen sisällöstä.

Ilmaiseen päivitykseen sisältyy mm. 11 vuoden 2011 NASCAR-autoa, parannetut säävalikot, joiden kautta sääolosuhteita voi säätää rallin alusta sen loppuun, sisätilanäkymiä standardiautoihin ja mahdollisuus tallettaa peli kestävyysajojen aikana. Myös tallennusaikoja on lyhennetty, valikot ovat nopeampia, autojen fysiikkamallinnusta ja kuskien tekoälyä on viilattu ja peli tukee tästä eteenpäin myös Logitechin G25 ja G27 -ratteja.

Sarjan luoja Kazunori Yamauchi kertoi päivityksestä:

"Se sisältää palautetta ihmisiltä, jotka pelaavat GT5:ttä päivittäin verkossa. Uskoin jo pelin julkaisusta asti, että pelaajat tulisivat ajamaan sen kehitystä eteenpäin, ja olemmekin lisänneet sisänäkymät standardiautoihin, koska monet pyysivät niitä meiltä. Voi sanoa, että tämä päivitys on GT5 siinä muodossa, jonka fanien mielipiteet ovat muokanneet."

Peliin on myös tekeillä ladattavaa lisäsisältöä mm. uusien autojen ja ratojen muodossa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Gran Turismo 5Score

Gran Turismo 5

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Pitkä odotus on päättynyt. Gran Turismo 5 on viimein valmis radalle. Vaan täyttääkö se kaikki vuosien mittaan siihen ladatut odotukset?Ladataan seuraavaa sisältöä