Suomi
Gamereactor
uutiset
Valkyria Chronicles

Valkyria Chroniclesiin jatkoa

Kolme ladattavaa lisäosaa vahvistettu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Niin pelaajien kuin kriitikoidenkin arvostama Valkyria Chronicles -roolipeli yhdistää strategiapeleistä tuttuja elementtejä perinteiseen roolipelitaktikointiin ja keittää niistä reaaliaikaisen sopan. Sega vahvisti julkaisevansa kolme ladattavaa lisäosaa yllätyshittiinsä: yksi osa on uusi Hard Ex Mode -pelitila, toinen lisuri on Edylle omistettu Enter the Edy Detachment ja kolmas on Selvarian seikkailu Behind Her Blue Flame.
Hard EX Modessa taistellaan jälleen koko Keisarillista armeijaa vastaan, mutta kuten nimestäkin voi päätellä, viholliset ovat kestävämpiä ja tappavampia, eikä käytössä ole arsenaalisi selkärankaa, Edelweiss-tankkia.
Enter the Edy Detachment -seikkailussa kuusi Squad 7:n jäsentä on joutunut joukkueesta erilleen ja pyrkii pääsemään takaisin yksikkönsä suojiin. Matkalla kotiin Edy ystävineen törmää pieneen kyläpahaseen, jonka kimppuun Keisarillinen armeija on aikeissa hyökätä. Edy tietysti haluaa puolustaa kyläläisiä alivoimasta huolimatta.
Behind Her Blue Flame tapahtuu heti Gallian taistelun jälkeen. Pelaaja on nuori ja nöyrä mekaanikko Johann, joka palvelee Selvarian yksikössä. Johannin kautta pelaajalla on mahdollisuus nähdä miten vihollinen sodan kulun näkee.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Valkyria ChroniclesScore

Valkyria Chronicles

ARVIO. Kirjoittaja Jaakko Maaniemi

Japanilainen peliteollisuus tuottaa leimallisesti japanilaisten konsoliroolipelien lisäksi yhtälailla kaavansa vakiinnuttaneita strategiapelejä. Valkyria Chronicles on tyypillinen lajinsa edustaja, jonka ilme on jo hyvin lähellä hyvälaatuista animeleffaa.Ladataan seuraavaa sisältöä