Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Valmistaudu Dragon's Dogma 2 -peliä varten Gamereactorin All You Need to Know -videolla

Valmistaudu Capcomin suuresti odotettuun roolipeliin jo ennen 22. maaliskuuta tapahtuvaa julkaisua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Capcomin suuresti odotettu roolipeli Dragon's Dogma 2 julkaistaan 22. maaliskuuta 2024 PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle). Fantasiamaailmaan sijoittuva lupaava peli laittaa pelaajan toteuttamaan kohtalonsa, eli metsästämään voimakkaan ja tappavan lohikäärmeen, joka varasti pelaajalta sydämen, identiteetin ja muistot. Todellisuus on tietenkin lähtökohtaa mutkikkaampi. Dragon's Dogma 2:n monipuolinen ja elävä maailma on täynnä kaikenlaisia julmia ja vaarallisia hirviöitä puhumattakaan apua tarvitsevista avuttomista siviileistä, jotka kaipaavat apua ja voimaa.

Nämä elementit yhdistyvät syvälliseen ja palkitsevaan taistelumekaniikkaan, joka mahdollistaa otuksien kimppuun hyökkäämisen paikoissa, jota ei arvaisi. Mittavan monipuolinen yksilöinti mahdollistaa hyvinkin erilaisten Vocationien luomisen. Käyttökelpoisten Pawn-liittolaisten avulla pystyy saamaan apua jopa tuonelan takaa. Tarjolla on paljon tutkittavaa, nautittavaa ja löydettävää pelissä Dragon's Dogma 2.

Siksi Gamereactor on tehnyt kätevän All You Need to Know -videon, jossa paneudutaan Dragon's Dogma 2:n eri osa-alueisiin. Nyt kerrotaan syvällisemmin, miten kaikki toimii ja kuinka se vaikuttaa pelattavuuteen. Miten tarinan ydin alkaa? Millaisia hirviöitä ja olioita kohdataan? Miten Vocationit toimivat yhdessä Pawnien kanssa ja niin edelleen.

Katso siis hyödyllinen video alta täällä Gamereactorissa. Oppeja pääsee pian soveltamaan, sillä Dragon's Dogma 2 julkaistaan PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle) 22. maaliskuuta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Dragon's Dogma 2 tekee paljon oikeinScore

Dragon's Dogma 2 tekee paljon oikein

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Upean seikkailupelin jatko-osa näkee päivänvalon noin 12 vuoden odotuksen jälkeen. Dragon's Dogma 2 tekee monta asiaa oikein, mutta täydellinen se ei ole.



Ladataan seuraavaa sisältöä