Suomi
Gamereactor
uutiset
Aliens: Colonial Marines

Valtaosa Aliensista ulkoistettiin?

Gearbox teki väitetysti vain rippeet

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Superannuationin esiin kaivama foorumikommentti saattaa valottaa taustoja Aliens: Colonial Marinesin ongelmiin. Gearboxin entisenä työntekijänä esiintyvän henkilön mukaan valtaosa kehityksestä oli ulkoistettu Timegate Studiosille ja Gearbox pakersi vain moninpelin parissa. Projektia hän kuvailee täydeksi katastrofiksi.

Timegaten logon voi nähdä pelin alussa, jossa mainitaan myös Demiurge Studios ja Nerve Software. Peli on kuitenkin julkaistu Gearboxin tuotantona, joten ulkoistusten on oletettu koskevan tyypillisiä toissijaisia osia.

Itse asiassa Gearbox-pomo Randy Pitchford sanoi viime kesänä, että noin 80 prosenttia Colonial Marinesin kehitystyöstä tapahtuu oman katon alla. Väitteet ydinpelin ulkoistamisesta ovat jyrkästi ristiriidassa tämän kanssa.

Foorumilla kuka tahansa voi toki väittää mitä tahansa, eikä lähteen varmentaminen ole helppoa. Joka tapauksessa lopputulos kertoo omaa kieltään. Peli sai Gamereactorin arviossa vaatimattomat 4/10 pistettä.

Aliens: Colonial Marines

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Aliens: Colonial MarinesScore

Aliens: Colonial Marines

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Gearboxin ja Segan Aliens-projektia on odotettu vuodesta toiseen, ja nyt se on viimein kaupoissa. Kannattiko odotus?Ladataan seuraavaa sisältöä