Suomi
Gamereactor
uutiset
Prison Architect

Valtava päivitys tulossa Prison Architectiin

Introversionin vankilasimulaattori saattaa nähdä viimeisen, joskin ison, päivityksensä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Introversionin Prison Architect saa massiivisen v. 2.0 -päivityksen, jossa käydään läpi niin käyttöliittymää kuin modejakin kaiken muun mahdollisen lisäksi.

Introversionin Youtube-kanavalta löytyy video, jossa päivityksen yksityiskohtia käydään tarkemmin läpi. Samalla kehittäjät vihjaavat, että tämä saattaa olla pelin viimeinen päivitys ja vuorossa on seuraavaksi uudet seikkailut uusien pelien parissa.

Versio 2.0 ei ole vielä ladattavissa, mutta videosta löytyy ohjeet Steamin betaohjelman käyttöönottoon. Introversion on myös pyytänyt yleisöä äänestämään millaisia pelejä he haluaisivat nähdä seuraavaksi.

Kanavalla on näytetty lukuisia demoja ja kokeiluja, joista yksi saattaisi kehittyä kokonaiseksi peliksi. Näitä ovat olleet mm. luolatutkimuspeli Scanner Sombre ja pomminpurkupeli Wrong Wire.

Video/podcast löytyy YouTubesta.

Prison Architect

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Videopelit rikkovat Geneven sopimusta

Videopelit rikkovat Geneven sopimusta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Prison Architectin tehnyt Introversion on yhdessä monien muiden pelinkehittäjien kanssa rikkonut vuosia niin sanottua Geneven sopimusta. Introversion sai Britannian...

0
Prison Architectiin jouluinen päivitys

Prison Architectiin jouluinen päivitys

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Prison Architectiin on tullut jouluinen päivitys, joka pakottaa huolehtimaan niin vankien kuin henkilökunnankin hyvinvoinnista. Uusi valinnainen päivitys lisää kokonaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä