Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Minecraft

Venäläinen teini tuomittiin: suunnitteli rakennuksen räjäyttämistä Minecraftissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Venäläinen teini Nikita Uvarov vangittiin pikaisesti kun selvisi, että hän on suunnitellut rakennuksen räjäyttämistä Minecraftissa. Juttu on nyt niin, ettei kyseessä ollutkaan mikä tahansa rakennus, vaan turvallisuuspalvelu FSB:n rakennus. FSB:n edeltäjä on tietenkin KGB, jonka palveluksessa aikaansa vietti muun muassa Venäjän presidentti Vladimir Putin. Rangaistukseksi terrorismista napsahti 16-vuotiaalle viisi vuotta vankileiriä Siperiassa.

Kesällä 2020 Uvarov otettiin kiinni siperialaisessa kaupungissa Kansk, jossa hän oli jakanut moskovalaista matemaatikkoa ja anarkistia tukevia lentolehtisiä. Tuolloin mainittu matemaatikko oli oikeudessa syytettynä vandalismista.

Minecraft

Kiitokset, The Guardian

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä