Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

Tasapaksua tappelua ja kinastelua

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Venom: Let There Be Carnage

Gamereactorin aiemman arvion voi lukea täältä.

Elokuvien ja sarjakuvien yhteensovittaminen on Marvelin uuden kultakauden myötä suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin. Lisäksi Deadpool osoitti, että sen voi tehdä korkealla ikärajalla lippuluukun tuottoja uhraamatta. Tästä johtuen onkin hieman yllättävää, että Venomin uusi esiintyminen on niin mitäänsanomaton.

Tom Hardyn ja Woody Harrelsonin tähdittämä ja Andy Serkisin ohjaama Venom: Let There Be Carnage jatkaa ensimmäisen Venom-elokuvan jälkeisistä tapahtumista. Venom eli Eddie Brock (Hardy) on vaipunut journalistiseen tuntemattomuuteen, mutta tilaisuus kuolemaantuomitun sarjamurhaaja Cletus Kasadyn (Harrelson) haastatteluun yksinoikeudella voisi nostaa tämän takaisin parrasvaloihin. Venom-symbiootti ei kuitenkaan ole täysin yhteistyökykyinen isäntänsä kanssa, jonka seurauksena parivaljakko kinastelee useammin kuin kerran milloin mistäkin pienestä tai suuremmasta asiasta. Sanailu on ajoittain kelvollista mutta harvoin erityisen nokkelaa tai humoristista, ja vain reilun puolentoista tunnin mittaiseen elokuvaan sitä on päätynyt yksinkertaisesti liikaa.

Tämä on mainos:
Venom: Let There Be Carnage

Juonta hirveästi pidemmälle pilaamatta haastattelu pelastaa Eddien uran, mutta saa Kasadyn vannomaan tälle kostoa. Kun kuolemantuomion päivä koittaa, osa Eddien verta päätyy Cletukselle ja synnyttää hänessä isäntänsä murhanhimoa entisestään vahvistavan Carnage-symbiootin. Carnagen vankilastavapautumiskohtaus paljastaa elokuvan toisen ongelman - sen liian alhaisen ikärajan. Sarjakuvissa Carnage on verinen, kaiken tieltään murhaava psykopaatti. Elokuva uskottelee katsojalleen samaa, muttei toteuta sitä käytännössä. Vahdit lentelevät pitkin vankilan käytäviä seinään lattean urahduksen saattelemana. Ero hahmon imagon ja todellisuuden välillä on valtava, ja vie näennäisväkivaltaisesta kaaoksesta kaiken terän.

Leffa etenee varsin ripeää tahtia sen alusta loppuun asti, kiitos Marvel-elokuville epätyypillisen alle kahden tunnin kestonsa. Sillä on näyttelijöitä, alku, keskikohta ja pakollinen kolmannen näytöksen toimintaloppu, mutta katsojalle käteen ei jää juuri mitään. Hardy on edelleen pätevä Venom, mutta iäkkäämpi Harrelson ei kykene sellaiseen nuoruuden vimmaan ja estottomaan kaaokseen, jota Carnagelta toivoisi. Lisäksi elokuvan mielenkiintoisin juonikuvio kahden toisilleen tuhoisan rakastajan välillä unohdetaan lähes kokonaan.

Venom 3 on näillä näkymin ilmestymässä ensi vuonna, mutta jos ikäraja ei nouse, saattaa estottomamman toiminnan fani pettyä leffateatterissa uudemman kerran.

Tämä on mainos:
HQ
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Tiivis ja sopivan pituinen, Hardy Venomina
-
Liian alhainen ikäraja, hukkaa mielenkiintoisimmat osuudet, turhan paljon kinastelua
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä