Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Victor Vran

Victor Vranin laajennus Fractured Worlds saapuu pian

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Haemimont Gamesin vuonna 2015 julkaistun Victor Vran -roolipelin uusi laajennus nimeltä Fractured Worlds julkaistaan keväällä. Traileri paljastaa myös Motorhead-laajennuksen, joka on määrä julkaista myös kuluvana keväänä.

Niin sanottu Overkill Edition sisältää Fractured Worldsin ja Motorheadin ohella paljon muutakin, ellei satu jo valmiiksi emopeliä omistamaan. Lisätietoa on virallisilla sivuilla.

Tsekkaa traileri alta.

HQ
Victor Vran

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Victor VranScore

Victor Vran

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Toimintaroolipelit ovat lukumäärästään huolimatta varsin homogeenista porukkaa. Victor Vran ei keksi pyörää uudelleen, mutta muuttaa siitä ainakin pari pokaa.

0
Victor Vran tulossa Nintendo Switchille

Victor Vran tulossa Nintendo Switchille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kovasti Diablosta innoittunut Haemimont Gamesin toimintaroolipeli Victor Vran saapuu Nintendo Switchille tulevana kesänä. Versio on oleva Overkill Edition, jossa on...

1
Victor Vran juhlistaa Motörheadia

Victor Vran juhlistaa Motörheadia

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Haemimont Gamesin Victor Vran julkaistiin joku vuosi sitten. Nyt kehittäjät osoittavat omaa kunnioitustaan Motörhead-yhtyeen edesmenneelle solistille Lemmy Kilmisterille....Ladataan seuraavaa sisältöä