Suomi
Gamereactor
uutiset
Life is Strange

Videohaastiksessa pureudutaan Life is Strangen ytimeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dontnodin Life is Strange murtautui vuonna 2015 Telltalen hallitsemille markkinoille episodeihin jaettujen videopelien saralla. Ajoittaisista huippuhetkistään huolimatta se ei kuitenkaan onnistunut nousemaan klassikoksi. Gamereactor haastatteli pelin apulaisohjaajana toimivaa Michel Kochia sekä käsikirjoittajaa Jean-Luc Canoa.

Keskusteluissa nousi esille muun muassa Life is Strangen omaperäinen mekaniikka, jonka avulla ajan kulkua voi manipuloida. Cano ja Koch kertovat, että koko idea lähti liikkeelle heidän edellisestä pelistään, joka oli nimeltään Remember Me.

"Tuntui järkevältä tehdä peli valinnoista ja niiden seurauksista", Kock selittää. "Koska on todella mielenkiintoista kyseenalaistaa ajatusta siitä, että kaiken pystyisi korjaamaan täydelliseksi. Pitäisikö minun matkata takaisin ajassa aina kun teen huonon valinnan, ja pyrkiä tätä kautta tavoittelemaan täydellistä elämää. Pelin keskeinen teema on, että tällainen ei ole mahdollista. Joskus uhraukset ja vähemmän täydelliset seuraukset on vain hyväksyttävä, ja tämän jälkeen täytyy vain jatkaa eteenpäin."

Kysyimme parivaljakolta myös sitä, haluaisivatko he jatkaa Life is Strangen tarinaa. Kochin mukaan he todella haluaisivat tehdä jatko-osan, mutta tässä vaiheessa on vielä mahdotonta sanoa mitään.

Voit nähdä haastattelun kokonaisuudessaan alta. Toivoisitko sinä jatko-osaa tälle seikkailupelille?

HQ
Life is StrangeLife is StrangeLife is Strange

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Vaikuttavaa Life is Strange -cosplayta

Vaikuttavaa Life is Strange -cosplayta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Dontnodin Life is Strange teki suuren vaikutuksen vuonna 2015. Tämän vuoksi teeman mukaan pukeutuvat cosplay-heput ovat ottaneet pelin omakseen. Ranskalainen Medusa...Ladataan seuraavaa sisältöä